Ako na účinné SEO? Žilina, obráť sa na Teapot

A nedarí sa, nedarí… Už ste frustrovaní z toho, že pozícia vášho webu je doslova na bode mrazu a dumáte nad tým, ako ho posunúť vyššie? Riešením na tento problém je kvalitná optimalizácia webových stránok, o ktorej sa budeme baviť v dnešnom článku. Pokiaľ ste zo Žiliny alebo okolia a potrebujete do tejto témy nahliadnuť viac, spravte si pohodlie a venujte pár minút tomuto užitočnému článku. Na konci budete v téme SEO oveľa zbehlejší. A ak už náhodou máte nejaké základy, nie je na škodu si ich zopakovať!  

SEO agentúra: Žilina, Teapot ti pomôže

Služby SEO poskytujeme nielen firmám z Bratislavy. Ako?

Žilina SEO – optimalizácia ako lusk

Nevešajte hlavu, ak nepochádzate z Bratislavy a okolia, moderné technológie nám umožňujú robiť optimalizáciu webových stránok pre firmy pochádzajúce zo všetkých kútov Slovenska. V rámci SEO sú podstatné úplne iné faktory, ako je miesto pôsobenia.

Hľadať profesionálneho a kvalitného SEO konzultanta s množstvom praxe podľa lokality je vo väčšine prípadov, ako hľadať ihlu v kope sena. Nestrácajte tým čas. Online priestor posúva hranice a bola by škoda nevyužiť to. Pri výbere SEO konzultanta a špecialistu sú najdôležitejšie referencie a potom je fajn zhodnotiť značky a firmy, s ktorými mal spoluprácu. Dosiahnuté výsledky sú to, čo by vás malo zaujímať.

Nemáme reči ako koza bobkov, pozrite sa na výsledky našej SEO práce pre jedného klienta. Môžete si prezrieť túto prípadovú štúdiu, ktorá vám toho o odvedenej robote veľa prezradí. 

Teapot je známa SEO firma. Žilina má s nami veľa skúseností

Služby optimalizácie webových stránok poskytujeme nielen bratislavským klientom, ale aj firmám z Košíc, Banskej Bystrice, Martina a ďalších väčších i menších miest. Ale nebojte, prekážkou nebude ani to, ak sídlite v Teplom Vrchu, Držkovciach či Havaji. Vieme pomôcť aj vám. Určite sa pýtate, ako taká vzdialená spolupráca prebieha. Nuž, niekedy si napíšeme mail, zavoláme si alebo konzultácie prebehnú prostredníctvom online videohovorov. Easy-peasy.

Teapot Loves SEO 

Aj vrabce si už medzi sebou čvirikajú o tom, že našou šálkou čaju je práve SEO. Vynikajúce a jasne merateľné výsledky stopercentne ulahodia aj vám. Ponúkneme vás? 

O čo sa ako SEO konzultant a špecialista vlastne snažíme? Zabezpečiť našim klientom posun v organickom vyhľadávaní na čo najvyššie pozície v internetových vyhľadávačoch. Vďaka popredným pozíciám budú na očiach mnohých potenciálnych zákazníkov, čo prospeje ich biznisu. A to chce predsa každý. Reči sa hovoria, chlieb sa je. Naši klienti presne vedia, čo za svoje peniaze získajú, všetci od nás obdržia do detailu popísané výstupy práce. 

Pre zaujímavosť, stretli sme sa s tým, že množstvo SEO špecialistov sa opiera najmä o intuíciu, čo je, samozrejme, potrebné, ale len do istej miery. Na to, aby stratégia naozaj fungovala, sa potrebujeme oprieť o štrukturované analytické dáta, od ktorých sa následne vieme „odpichnúť” a vymyslieť účinnú stratégiu. Toto je to, čím sa odlišujeme od väčšiny špecialistov a konzultantov.

Prvotriedne SEO služby – Žilina si ich nevie vynachváliť

Na pozdvihnutie akéhokoľvek biznisu potrebujeme dva prístupy technický a kreatívny. Technický spočíva v dôkladných analýzach a pekne utriedených dátach v tabuľkách, na základe ktorých vieme vytvoriť stratégiu na mieru. Tú potom implementujeme a dôležité je ju na pravidelnej báze kontrolovať a vyhodnocovať, či funguje tak, ako si predstavujeme. Klienti od nás dostanú reporty. No a k tej kreatívnej časti… Aj reklama je umením.

Predtým, ako si človek niečo zakúpi, musí mať so značkou vzťah. Na nás je vytvoriť ho tým, že potenciálnym zákazníkom sprostredkujeme emócie. A tak sa buduje vzťah. Čisto technicky a bez emócií by to nefungovalo. Reklama už nie je ako kedysi, že vám chce nanútiť určitý produkt alebo službu. Vieme to robiť sofistikovane prostredníctvom PR natívnych článkov, ktoré nepôsobia silene a čitateľom ponúkajú pridanú hodnotu. A hodnotný obsah sa cení. Všetky články optimalizujeme podľa kľúčových slov, aby ich vyhľadávače Google alebo Seznam vedeli identifikovať a zobraziť na prvých miestach. Vidíte, ako sofistikovane to ide? 

Prejdime k cene. Máme cenník? Nemáme, to sa u nás nenosí, pretože každý klient si zaslúži našu špeciálnu pozornosť a potrebuje služby na mieru. To sa nedá zaškatuľkovať do jednej univerzálnej ceny. Uprednostňujeme otvorený dialóg, v ktorom si s klientmi vydiskutujeme vzájomné potreby, východiskovú situáciu a limity.

Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače Search Engine Optimization (SEO) je spôsob úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané relevantné kľúčové slová, ktoré prinesú čo najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Prílev návštevníkov z vyhľadávačov. SEO je nápomocné v tom, aby váš potenciálny zákazník pri hľadaní určitého produktu natrafil na vás, nie na konkurenčnú stránku.
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zadarmo. Vďaka kvalitnému obsahu sa budú na váš web ľudia neustále vracať a môžete sa dlhodobo tešiť z nových návštev.  
  • Zvýšenie povedomia o značke. Organické návštevy sú podporou brand awareness o vašej značke a stránke. Myslenie a plánovanie do budúcnosti vám získa nových priamych návštevníkov. Žiadne googlenie, rovno si vyhľadajú práve vás. 

Platí sa za SEO?

Priame organické návštevy alebo tie z vyhľadávačov sú lákadlom pre každého, keďže nestoja nič. Nemyslite si však, že profesionálne SEO nič nestojí – má hodnotu a tiež svoju cenu. Aby ste sa dostali do bodu, kedy sa bude váš web tešiť z vysokej návštevnosti, je nutné na to vynaložiť určitý kapitál. Táto investícia sa ale neukáže hneď, a to prízvukujeme aj klientom. SEO optimalizácia je dlhodobá záležitosť, ktorej výsledky sa zvyknú ukázať po troch mesiacoch až polroku kvalitnej a intenzívnej práce. 

Na čo sa zameriavame pri našej práci na optimalizácii

Kľúčovými faktormi sú vybrané KPI ukazovatele (Key Performance Indicators). Tieto metriky vám prezradia, či sa približujete k cieľu. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • vyššia návštevnosť z organického vyhľadávania,
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov,
  • leady (získanie potenciálnych zákazníkov) a konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup),
  • priemer zobrazených stránok na návštevu,
  • bounce rate – čím nižší, tým lepšie (miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie),
  • stránky s neadekvátnou mierou opustenia, ktoré je nutné optimalizovať,
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Poskytujeme kurzy SEO. Žilina môže optimalizovať aj svojpomocne

Stojíme si za tým, že vieme, ako robiť kvalitné SEO a tiež za našimi dlhoročnými skúsenosťami, vedomosťami a schopnosťami. To však neznamená, že na tomto poklade budeme sedieť a nikomu ho neukážeme. Cenné know-how máte teraz na dosah. Na SEO kurzoch vás naučíme, ako môžete svojpomocne posunúť webstránku na predné pozície vo vyhľadávačoch. 

Vyplňte tento krátky formulár a my sa vám ozveme s najbližším termínom kurzu.  

 

Stiahnite si zadarmo naše SEO školenie. Žilina už čaká na vaše výsledky!

Prinášame vám praktického sprievodcu, v ktorom nájdete informácie o tom, ako by malo vyzerať kvalitné SEO. Ak ho chcete získať zadarmo, vyplňte formulár, ktorý nájdete na konci tohto článku. 

Aj ty si SEO freelancer? Žilina sa nevie dočkať tvojho potenciálu  

Pokiaľ už o optimalizácii webových stránok čo-to vieš, je pravdepodobné, že tento článok ti nepriniesol nič nové a hľadáš iné možnosti, ako sa posunúť ďalej. Máme pre teba dobrú správu. Pokiaľ hľadáš nové spolupráce, chceš prehĺbiť svoje vedomosti, zlepšiť skills a spoznať tím skvelých a priateľských ľudí, ozvi sa nám na tento e-mail a my ťa budeme kontaktovať s tým, že čo ďalej! Tešíme sa na tvoju správu. 🙂