Teapot varí SEO, Martin sa teší z konverzií

Ak je vaša webová stránka dlhodobo na prvých priečkach, patríte medzi tých šťastnejších a tento článok nemusíte čítať. Ak vás však zaujíma optimalizácia webových stránok a individuálny prístup na mieru, prinášame vám užitočné informácie o tom ako pristupovať k SEO a čo od toho môžete očakávať. Spravte si pohodlie, pustite sa do čítania a na konci už budete vedieť, ako posunúť webovú stránku vyššie!

SEO agentúra: Martin vie o jednej skvelej!

Ako robíme SEO pre firmy nielen z Bratislavy?

Martin SEO – optimalizácia pre sever a celé Slovensko

Už viac nezáleží na vzdialenosti, online svet nijakým spôsobom neobmedzujú hranice! Je pravda, že pracujeme z Ružinova, avšak to v prípade kvalitných služieb optimalizácie webových stránok nehrá žiadnu rolu. Teapot dokáže čarovať pre všetkých! SEO sa zameriava na iné faktory. Ktoré to sú? 

Nesmúťte, ak ste vo vašom meste nenašli poctivého SEO konzultanta. Nemusíte preto vaše podnikanie presťahovať do iného mesta. Kľúčovým bodom pri výbere sú referencie. Bez nich totiž nemáte istotu, do čoho idete. Všetko podstatné klientovi prezradia výsledky a veľkosť firiem či značiek je druhoradá. 

Nazrite do sveta SEO hlbšie a pozrite sa na skvelé výsledky nášho klienta. Nech sa páči, tu je prípadová štúdia. A možno vám už bude jasnejšie, prečo píšeme o čarovaní. 😀

Sme známa SEO firma. Martin a Teapot sa už dobre poznajú

Hoci sme z Bratislavy, služby optimalizácie webových stránok poskytujeme aj firmám z Košíc, Prešova, Banskej Bystrice, Martina a ďalších miest. Nevešajte hlavu ani v prípade, že sídlite v obciach Havaj alebo Nebojsa. Komunikácia so vzdialenými klientmi prebieha online formou – cez videokonferencie, email alebo telefonicky. Zariadime to vždy tak, aby boli obidve strany spokojné. 

Teapot Loves SEO 

V Teapote si čajík v podobe SEO doprajeme na dennej báze. A sme si istí, že si ho v podobe merateľných výsledkov vychutnáte rovnako ako my! 

Úlohou skúseného SEO konzultanta a špecialistu je zabezpečiť posun v organickom (neplatenom) vyhľadávaní na prvé priečky vo vyhľadávačoch. Vďaka tomuto postupu sa vaša značka dostane do povedomia a biznis bude pekne rásť. Samozrejme, že od nás dostanete presne popísané výstupy našej práce. Niektorí klienti sa v tejto problematike vyznajú viac, niektorí menej, no obidve skupiny vidia čierne na bielom, čo môžu očakávať od investície. Intuícia nie je na zahodenie, no treba sa držať štruktúrovaných a analytických dát. A práve toto nás odlišuje od množstva špecialistov a konzultantov. Čo je naším receptom? Obsahová stratégia a SEO

Kvalitné SEO služby – Martin, si ready?

Vášmu biznisu vieme pomôcť nasledovne. Na jednu stranu vieme danú výzvu uchopiť technicky. To obsahuje dôkladnú analýzu, faktorovanie a následné zapísanie do tabuliek. Na základe dát v prehľadnej tabuľky začíname uvažovať nad stratégiou. Implementujeme ju, nezabúdame pravidelne vyhodnocovať a klientovi posunieme reporty. Toto patrí teda k tej vedeckejšej časti našej práce. Reklama však vyžaduje cit pre umenie, je to alchýmia.

Dôležité je sprostredkovať emócie, ktoré má značka vyvolávať, chceme, aby si s ňou ľudia vytvorili pozitívny vzťah. Ale nie násilným a prvoplánovým spôsobom so snahou nanútiť potenciálnemu zákazníkovi produkt. To, čo nemusí vyzerať ako reklama, sú natívne PR články, ktoré optimalizujeme podľa kľúčových slov, aby ich zobrazili vyhľadávače. Funguje to, pretože spájame Google preferencie a potreby zákazníka. 

Iste vás už zaujíma, koľko taký „špás” stojí? Na rovinu – márne u nás budete hľadať cenníky. Nie že by sme proti nim niečo mali, to nie. Dôvod je jasný. Teapot berie každého klienta individuálne a neškatuľkuje ho. Preferujeme služby na mieru, veď predsa, nič nie je čierno-biele. Vždy sa s klientom otvorene porozprávame o vzájomných potrebách, východiskách, možnostiach a limitoch. To je cesta k úspechu.

Čo je SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače Search Engine Optimization (SEO) je metóda úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané kľúčové slová, ktoré budú prinášať najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo prináša SEO?

  • Vyššiu návštevnosť z vyhľadávačov. Klient niečo hľadá a SEO pomáha v tom, aby si všimol vašu stránku, nie konkurenčnú. 
  • Dlhodobý prílev návštevnosti zadarmo. Kvalitný obsah je predpokladom k získaniu stále nových a nových návštev.  
  • Nárast povedomia o značke. Organické návštevy podporujú brand awareness o vašej značke a stránke. Keď budete myslieť a plánovať do budúcnosti, budete sa tešiť z vyššieho počtu priamych návštev. Klient nebude mrhať časom na googlenie, rovno si vyhľadá vás. 

Je SEO zdarma? 

Za priame organické návštevy alebo návštevy z vyhľadávačov vôbec neplatíte. Avšak to nejaký čas trvá a musíte na to vynaložiť financie. Profesionálne SEO tvorí hodnotu a, prirodzene, má aj svoju cenu. Táto investícia ale nevyjde nazmar. A hlavne – je podstatné uvedomiť si, že výsledky optimalizácie neuvidíte hneď. Je to dlhodobá záležitosť a výsledky zbadáte približne po 3 – 6 mesiacoch intenzívnej práce. 

Aké ciele sledujeme v našej práci na optimalizácii 

Podstatnými faktormi sú vybrané KPI ukazovatele (Key Performance Indicators). Ide o metriky, ktoré ukazujú, či sa približujete k stanoveným cieľom. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • nárast návštevnosti z organického vyhľadávania;
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov;
  • konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • čo najnižší bounce rate ( miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie); 
  • priemer zobrazených stránok na návštevu;
  • stránky s neprimeranou mierou opustenia, ktoré je potrebné optimalizovať;
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Ponúkame kurzy SEO. Martin môže čarovať s našou pomocou

Pri optimalizácii sa cítime ako ryba vo vode, SEO máme naštudované od A po Z a stojíme si za nadobudnutými vedomosťami, schopnosťami a výsledkami. Pokiaľ máte chuť sa tomu priučiť, s radosťou sa s vami podelíme o naše know-how. SEO kurzy vás naučia, ako svojpomocne posunúť stránku na vyššie pozície vo výsledkoch vyhľadávania. 

Vyplňte tento krátky formulár a my sa vám ozveme s najbližším termínom kurzu.  

Stiahnite si zdarma naše SEO školenie. Martin sa teší na vaše úspechy!

Pripravili sme pre vás praktického sprievodcu, ako by malo vyzerať kvalitné SEO. Získate ho zadarmo, ak vyplníte formulár na spodu stránky.  

Si SEO freelancer? Martin je určite plný talentov

Možno ťa tento článok nenaučil nič nové, teóriu ovládaš a máš za sebou už aj nejakú prax. To je len dobre. Máme pre teba super príležitosť. Ak chceš získať zaujímavých klientov, prehĺbiť si vedomosti a byť súčasťou fresh kolektívu plného SEO čarodejníkov, ozvi sa nám sem. Tešíme sa na tvoju správu!