Teapot robí SEO, Banská Bystrica stúpa vyššie!

Vďaka optimalizácii pre vyhľadávače bude vaša webová stránka alebo eshop vždy na očiach. Už sa vám podarilo dostať sa a držať sa na predných pozíciách? Gratulujeme, nasledujúce riadky vás asi neobohatia. Ak ale patríte medzi tých, ktorých optimalizácia webových stránok zaujíma a ste z Banskej Bystrice, určite čítajte ďalej. Nevešajte hlavu, všetko sa dá, keď sa chce!   

SEO agentúra: Banská Bystrica patrí do nášho záberu!

Ako poskytujeme SEO služby z Ružinova firmám z Banskej Bystrice?

Banská Bystrica – optimalizácia pre metropolu stredného Slovenska a jej okolie

Nevešajte hlavu, ak ste priamo vo svojom meste nenašli kvalitnú SEO agentúru. Vedeli ste, že kvalita služieb optimalizácie webových stránok nezávisí od lokality? Aj keď sme z Ružinova, bez problémov poskytujeme marketingové služby firmám z celého Slovenska.

Vďakabohu, internet ponúka neobmedzené možnosti. Takže sídlo marketingovej agentúry vás nemusí až tak zaujímať. Ani veľkosť značiek a firiem, s ktorými SEO špecialisti spolupracujú, teda, tento faktor je až na druhom mieste. Po čom? Najdôležitejšie sú  referencie. Človek môže kvetnato rozprávať, ale pokiaľ nevie svoje výsledky dokázať, ako mu môžete veriť?  

Všetko podstatné vám prezradia práve výsledky, ktoré dosiahol. Preto vám na ukážku prinášame prípadovú štúdiu nášho klienta. Pozrite sa, ako čarujeme. 🙂

Teapot je už známa SEO firma. Banská Bystrica, poď sa zoznámiť

Či ste z Banskej Bystrice, Košíc, Bratislavy alebo iných slovenských miest, naše SEO služby sú vždy na dosah. Nemusíte firmu sťahovať ani v prípade, že sídli v  Žabokrekoch nad Nitrou, Horných Otrokovciach alebo v Zubrohlave. Vzhľadom na časovú efektivitu komunikácia s mimobratislavskými klientmi prebieha telefonicky, emailom alebo prostredníctvom videokonferencií.

Teapot miluje SEO 

SEO je pre kolektív Teapotu dennou šálkou čaju. Sme si istí, že na jasn merateľných výsledkoch si pochutnáte aj vy.

Ako skúsený SEO špecialista a konzultant v tom máme jasno – zabezpečiť posun v organickom vyhľadávaní na popredné pozície vo vyhľadávačoch Google či Seznam. Všetci klienti od nás dostanú presne popísané výstupy našich služieb a práce, aby mali prehľad v tom, za čo platia. 

Viete, čím sa odlišujeme od iných SEO majstrov? Veľa z nich sa odvoláva na vycibrenú intuíciu, no tá je len časťou celku. Okrem nej sa držíme štruktúrovaných a analytických dát. Jednoducho máme radi čierne na bielom a v tom sme iní. Úspechu predchádza SEO a obsahová stratégia.

Poctivé SEO služby – Banská Bystrica je len začiatok

Pomôcť vám môžeme prostredníctvom dvojakého typu služieb. Prvým z nich je technický prístup. Do toho patria detailné analýzy, ktoré odfaktorujeme a nahodíme do tabuliek. Na základe zaznamenaných dát následne vytvoríme stratégiu, ktorú po implementácii vyhodnocujeme na pravidelnej báze. A na záver klientovi poskytneme reporty. Toto by sme opísali ako vedeckejšiu časť našej práce. A potom prichádza kreatíva a umenie – vymyslieť reklamu.

Čo sa týka značky, sprostredkujeme emócie a snažíme sa s ňou vytvárať vzťah. Nie vtieravým spôsobom, ktorý už všetkým lezie hore krkom. Reklama môže byť rafinovanejšia, nenápadnejšia a efektívna. To dosahujeme vďaka natívnym PR článkom, ktoré podľa relevantných kľúčových slov optimalizujeme pre vyhľadávače. Ako to funguje? Čaro spočíva v skĺbení Google preferencií a toho, čo majú radi zákazníci. Voilà, účinná reklama je na svete!

Určite sa už pýtate, koľko financií na to vynaložíte? Na rovinu – striktné cenníky nám nevoňajú. Nemôžeme použiť rovnaký meter na všetkých klientov. Každý z nich je individuálny, má iné predstavy, limity, potreby a východiská. Uprednostňujeme otvorený dialóg, individuálny prístup a naše služby prispôsobujeme na mieru.  

Čo je SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače Search Engine Optimization (SEO) je metóda úpravy webových stránok tak, aby boli jednoduchšie vyhľadateľné v organických výsledkoch vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné pozície v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané relevantné kľúčové slová, ktoré budú prinášať najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo vám prinesie SEO?

  • Vyššiu návštevnosť z vyhľadávačov. Váš potenciálny klient hľadá určitý produkt a SEO mu posunie vašu stránku, nie konkurenčnú.  
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zdarma. Vďaka kvalitnému obsahu sa k vám budú ľudia stále vracať a z dlhodobého hľadiska sa môžete tešiť na stále nové návštevy.  
  • Nárast brand awareness. Organické návštevy podporujú rozšíriť povedomie o vašej značke a stránke. Oplatí sa myslieť a plánovať ďalej do budúcnosti, čaká vás tam viac priamych návštev. Vďaka tomu klienti nebudú plytvať časom na googlenie, ihneď si vyhľadajú vašu stránku. 

Je SEO zdarma? 

Organické návštevy sú zadarmo. Ale aby ste sa dostali do tohto štádia, potrebujete na to vynaložiť isté finančné prostriedky. Táto investícia sa však vyplatí, pretože kvalitné SEO služby prinášajú firmám veľkú hodnotu, takže majú svoju cenu. Nejeden klient by chcel výsledky hneď o týždeň, no SEO je dlhodobá záležitost, ktorej výsledky sa prejavia najskôr po troch mesiacoch práce. Zvyčajne to môže byť až po polroku. 

Na aké ciele sa zameriavame v našej práci?

Podstatnými faktormi sú vybrané KPI ukazovatele (Key Performance Indicators). Ide o metriky, ktoré ukazujú, či sa približujete k svojim vytýčeným cieľom. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • zvýšenie organickej návštevnosti;
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov;
  • Konverzie (požadované interakcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • bounce rate (miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie), mal by byť čo najnižší; 
  • priemer zobrazených stránok na návštevu;
  • stránky s neprimeranou mierou opustenia, ktoré je potrebné optimalizovať;
  • chyby „crawl errors, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Ponúkame kurzy SEO. Banská Bystrica sa môže s nami učiť 

Vieme, ako na kvalitné SEO, stojíme si za svojimi vedomosťami i schopnosťami a ponúkame vám možnosť zúčastniť sa na SEO kurzoch, kde získate užitočné know-how. Naučíme vás, ako svojpomocne posunúť web do výšin. 

Vyplňte tento krátky formulár a my sa vám ozveme s najbližším termínom kurzu.  

 Stiahnite si zadarmo SEO školenie. Banská Bystrica sa už teší na vaše úspechy

Pripravili sme pre vás praktického pomocníka, ako by malo vyzerať kvalitné SEO. Získate ho bezplatne po vyplnení formulára na spodu tejto stránky. 

Si SEO freelancer? Banská Bystrica sa nevie dočkať tvojich služieb

Je dosť možné, že tento článok ti nič nové nepriniesol, pretože už si SEO majster. Hľadáš super pracovnú príležitosť? Môžeš byť súčasťou nášho tímu! Prehĺbiš si vedomosti, získaš množstvo zaujímavých klientov a spoznáš kolektív príjemných ľudí. Ak ťa to zaujalo, napíš nám na tento e-mail a my sa ti ozveme. Tešíme sa na teba!