Teapot robí SEO, Košice sú na prvých priečkach

Potrebujete vašu webovú stránku posunúť na vyššie priečky vo vyhľadávačoch? Máte šťastie, že ste natrafili na nový článok od Teapotu! Ak sa nachádzate v Košiciach či blízkom okolí a chceli by ste sa dozvedieť o optimalizácii webových stránok viac, venujte svojich päť minút nasledujúcim riadkom. A pokiaľ už máte isté základy SEO, aspoň si osviežite pamäť. Poďme na to!  

SEO agentúra: Košice poznajú super agentúru!

Ako robíme SEO pre firmy nielen z Bratislavy?

Košice SEO – optimalizácia pre metropolu východu a okolie

Nijak nás neobmedzuje to, že pracujeme z Ružinova, lokálny patriotizmus tu nehrá žiadnu rolu a kvalitné služby optimalizácie webových stránok poskytujeme firmám pochádzajúcim z rôznych slovenských miest. Pri SEO sa treba zamerať na iné faktory.

Kvalitného SEO konzultanta s dlhoročnými skúsenosťami nemusíte hľadať podľa miesta pôsobenia. Online svet nepozná hranice. Rozhodujúcim faktorom pri jeho výbere sú referencie. Najdôležitejšia nie je ani veľkosť firiem a značiek, s ktorými spolupracoval, respektíve, toto je až na druhom mieste. Ak natrafíte na SEO špecialistu, zaujímajte sa o jeho dosiahnuté výsledky. Tie vám prezradia veľa. 

Ak ste zvedaví a túžite nazrieť do sveta SEO viac, pozrite sa na výsledky, ktoré sme dosiahli pre jedného z našich klientov. Prinášame vám prípadovú štúdiu, ktorá hovorí za všetko.

Sme známa SEO firma. Košice už majú s Teapotom skúsenosti

Naše SEO služby ponúkame okrem firiem z Bratislavy aj firmám z Košíc, Banskej Bystrice a ďalších miest na Slovensku. Nezúfajte, ak vaša firma sídli v Švábovciach alebo Adamovských Kochanovciach, kvalitné služby vám poskytneme aj tak. Komunikácia s mimobratislavskými klientmi prebieha telefonicky, emailom alebo prostredníctvom videokonferencií.

Teapot Loves SEO 

Šálka čaju v podobe SEO je u nás už klasikou. Naši špecialisti dosahujú jasné merateľné výsledky, ktoré určite ulahodia aj vám. 

Ako skúsený SEO konzultant a špecialista máme jasný cieľ – postarať sa o posun v organickom vyhľadávaní na popredné pozície vo vyhľadávačoch Google či Seznam. Prvé priečky tak prispievajú k rastu biznisu našich klientov. Tí navyše ocenia presne popísané výstupy našej práce, ktoré im poskytujeme, aby vedeli, čo získajú za svoje peniaze. Zaujímavosťou je, že mnohí SEO špecialisti vyzdvihujú pri svojej práci intuíciu, no my sa opierame o štruktúrované a analytické dáta. Tento prístup nás odlišuje od väčšiny SEO špecialistov a konzultantov. Predpokladom k úspechu je SEO a obsahová stratégia

Kvalitné SEO služby – Košice  sú len začiatok

V rámci pozdvihnutia vášho biznisu vám ponúkame dvojaký typ služieb. Na jednej strane je dôležitý technický prístup. Dôsledne si všetko rozanalyzujeme, odfaktorujeme a zapíšeme do tabuliek. Na základe nahodených dát vytvoríme stratégiu, ktorú implementujeme, pravidelne vyhodnocujeme a klientovi poskytujeme reporty. Toto predstavuje, dajme tomu, vedeckejšiu časť našej práce. Umením je však reklama.

Čo sa týka značky, sprostredkujeme emócie a snažíme sa s ňou vytvárať vzťah. Reklama nemusí vzbudzovať dojem, že chce nasilu predať produkt. Dá sa to aj subtilnejšie vďaka natívnym PR článkom, ktoré podľa kľúčových slov optimalizujeme pre vyhľadávače. Je to taký nenásilný spôsob, ktorý nepôsobí ako reklama. Pýtate sa, prečo to funguje? „Tajomstvo” spočíva v schopnosti skĺbiť Google preferencie a to, čo má rád zákazník.

A ako je to s cenou? Nalejme si čistého čaju, pretože cenníky sa u nás v Teapote nenosia. Dôvod je jednoduchý, ku každému klientovi pristupujeme individuálne a naše služby mu prispôsobujeme na mieru. Neškatuľkujeme a nejdeme podľa striktnej šablóny. Preferujeme otvorený dialóg o vzájomných potrebách, limitoch a východiskách. 

Čo je SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače Search Engine Optimization (SEO) je metóda úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané kľúčové slová, ktoré budú prinášať najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Zvýšite návštevnosť z vyhľadávačov. Váš potenciálny zákazník hľadá určitý produkt a SEO pomáha v tom, aby narazil práve na vašu stránku a nie na konkurenciu. 
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zadarmo. S kvalitným obsahom budete mať z dlhodobého hľadiska stále nové a nové návštevy.  
  • Nárast povedomia o značke. Organické návštevy podporujú brand awareness o vašej značke a stránke. Myslite a plánujte ďalej do budúcnosti, prinesie vám to viac priamych návštev. Vďaka tomu klienti nebudú strácať čas googlením, rovno si vyhľadajú vašu stránku. 

Je SEO zdarma? 

Priame organické návštevy alebo tie z vyhľadávačov vás nestoja nič. Ak sa chcete dostať do tohto štádia, potrebujete na to vynaložiť určitý kapitál. Ide o investíciu, ktorá vám prinesie vytúžené ovocie. Profesionálne SEO prináša firmám hodnotu, takže má aj svoju cenu. Často našim klientom prizvukujeme, že SEO neprinesie výsledky lusknutím prsta, ide o dlhodobú záležitosť a výsledky práce sa objavia približne po 3 – 6 mesiacoch intenzívnej práce. 

Aké ciele sledujeme v našej práci na optimalizácii 

Podstatnými faktormi sú vybrané KPI ukazovatele (Key Performance Indicators). Ide o metriky, ktoré ukazujú, či sa približujete k svojim cieľom. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • nárast návštevnosti z organického vyhľadávania;
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov;
  • konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • čo najnižší bounce rate (miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie); 
  • priemer zobrazených stránok na návštevu;
  • stránky s neprimeranou mierou opustenia, ktoré je potrebné optimalizovať;
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Ponúkame kurzy SEO. Košice dokážu čarovať s našou pomocou

Kvalitné SEO máme v malíčku a za svojimi vedomosťami a schopnosťami si stojíme. Nie sme však tajnostkári a o užitočné know-how sa s vami radi podelíme. Na SEO kurzoch sa naučíte, ako vlastnoručne posúvať váš web na prvé priečky vyhľadávačov. 

Vyplňte tento krátky formulár a my sa vám ozveme s najbližším termínom kurzu.  

 

Stiahnite si zdarma naše SEO školenie. Košice sa nemôžu dočkať vašich úspechov!

Pripravili sme pre vás praktického sprievodcu, ako by malo vyzerať kvalitné SEO. Získate ho bezplatne po vyplnení formulára na spodku tejto stránky. 

Si SEO freelancer? Košice sa už nevedia dočkať tvojich služieb!

Je dosť možné, že ohľadom SEO si sa nič nové nedozvedel a teóriu a prax už máš v malíčku. To je v každom prípade skvelé. Pokiaľ hľadáš množstvo zaujímavých klientov a rád by si bol súčasťou príjemného kolektívu plného SEO alchymistov, napíš nám na tento e-mail a my sa ti ozveme. Tešíme sa na teba!