Teapot robí SEO, Trnava láme rekordy!

Dlhodobo sa točíte v kruhu a stále sa vám nepodarilo zviditeľniť vašu webovú stránku? Pokiaľ sa nachádza na druhej či tretej stránke výsledkov vyhľadávania, nečudujte sa, že nemáte takmer žiadne konverzie. Váš web potrebuje kvalitnú optimalizáciu, o ktorej si niečo povieme v tomto článku. Ak ste z Trnavy, určite čítajte ďalej, spoločne prídeme na to, prečo sa vám nedarí a v čom spočíva kvalitné SEO. Po prečítaní týchto riadkov budete vedieť, prečo sú konkurenčné weby na vyšších pozíciách a čo presne potrebujete, aby ste sa tam dostali aj vy.

SEO agentúra: Trnava, Teapot ti pomôže

Okrem bratislavských firiem naše SEO služby poskytujeme aj firmám z iných miest. 

Trnava SEO – optimalizácia pozdvihne váš biznis

Nie, naozaj sa nemusíte sťahovať do bratislavského Ružinova, aby ste mohli využiť naše služby. Online svet nám umožňuje spolupracovať s kýmkoľvek, a preto služby optimalizácie webových stránok poskytujeme klientom z rôznych slovenských miest. Koniec koncov, lokalita je to posledné, čo nás zaujíma pri našej SEO práci a je zbytočné sa tým zaťažovať. Zaujímajú nás iné faktory.

Nehľadajte kvalitného SEO konzultanta podľa miesta pôsobenia, pretože by vám to trvalo celú večnosť. O to viac, ak žijete v desaťtisícovom meste a nemáte veľmi na výber. Vďaka internetu môžete nájsť konzultanta aj z opačného konca Slovenska. A podľa čoho by ste si mali vybrať? Zamerajte sa na referencie, dosiahnuté výsledky a klientov, s ktorými váš potenciálny SEO konzultant a špecialista spolupracuje. 

Dosť bolo kecov, z tých sa človek nenaje, všakže… Prinášame vám prípadovú štúdiu, kde sa môžete pozrieť na to, čo sme dosiahli optimalizáciou stránky pre jedného z našich klientov. Stratégia a výsledky sú pekne čierne na bielom, tak môžete nakuknúť, ako taká SEO práca vyzerá.  

Teapot je známa SEO firma. Trnava s nami rada spolupracuje

Ako sme už spomenuli vyššie, optimalizáciu webových stránok neposkytujeme len klientom z Bratislavy a blízkeho okolia. Dlhodobo spolupracujeme s firmami a značkami z Košíc, Banskej Bystrice, Martina či Nitry. Bez problémov vám budeme k dispozícii aj v prípade, že vaša firma sídli v tom najmenšom kúte Slovenska. Lokalita nás rozhodne neobmedzuje. A čo potrebujete na to, aby sme mohli spolupracovať? V prvom rade dobré internetové pripojenie, keďže konzultácie so vzdialenými klientmi prebiehajú cez videokonferencie a mailovú či telefonickú komunikáciu. Vzhľadom na čas je to maximálne efektívne, pričom kvalita služieb je rovnaká, ako keby sme sa stretávali osobne.

Teapot Loves SEO 

Veríme, že čajík v podobe skvelých a jasne merateľných výsledkov ulahodí aj vám. A nie je tajomstvom, že ho obľubujeme aj v našej agentúre. Dáte si s nami?

O čo vlastne ide v práci SEO konzultanta a špecialistu? Hlavným cieľom je postarať sa o to, aby sa klientov web dostal na čo najvyššiu pozíciu v organickom vyhľadávaní, či už vo vyhľadávači Google, Bing alebo Seznam. Prvé priečky sú zárukou lepšej viditeľnosti. Byť dennodenne na očiach tisícok ľudí prospeje každému biznisu k tomu, aby rástol a prosperoval. To je prianím každého podnikateľa. A my sa na tom podieľame do veľkej miery. Každý klient, ktorý s nami spolupracuje, od nás dostane presne popísané výstupy toho, na čom sme pracovali a aký výsledok sme dosiahli. 

Všimli sme si zaujímajú vec. A tou je to, že veľa SEO špecialistov vyzdvihuje pri svojej práci intuíciu, avšak sme presvedčení o tom, že len toto nestojí za úspechom optimalizácie. Stratégia funguje na základe štrukturovaných a analytických dát, ktoré sa nedajú len tak „vycucať z prsta”. Len vďaka nim vieme, na čom treba zapracovať, čo sa týka klientovho webu. Uprednostňujeme teda technický prístup, prostredníctvom ktorého sa vieme na problém pozrieť triezvo.

Profesionálne SEO služby – Trnava, máš ich na dosah 

Teraz si priblížime to, ako prebieha naša práca na optimalizácii. Klientom poskytujeme dva druhy služieb. T Už sme načrtli, že je dôležité k problému pristupovať technicky. Táto, dajme tomu, vedeckejšia časť našej práce spočíva v podrobných analýzach, v rámci ktorých získame cenné dáta, ktoré upraceme do tabuliek. Následne sa na ne pozrieme odborným okom a z nich si vieme vyvodiť to, ako by mala vyzerať stratégia. Keď už máme stratégiu na mieru vymyslenú, uvedieme ju do praxe a pravidelne ju vyhodnocujeme a v prípade potreby upravujeme, aby sme sa neodklonili od cieľa. Samozrejmosťou je, že každému klientovi reportujeme progress. 

Druhou dôležitou časťou je kreatíva. Našou úlohou je v potenciálnom zákazníkovi danej firmy alebo značky vyvolať emócie, teda potrebu zakúpiť si určitý produkt alebo službu. Sprostredkovaním emócií sa buduje vzťah, len prostredníctvom chladných dát by to nešlo. Ale pozor, nemyslite si, že táto kreatívna časť sa venuje tvorbe reklamy, aká sa používala pred desiatimi rokmi. Už neplatí to, čo kedysi – vtieravé presviedčanie o tom, že produkt alebo službu si zákazníci musia zakúpiť. Väčšina ľudí to prekukla hneď a o reklamách nemajú príliš pozitívnu mienku. Faktom je, že súčasná reklama sa dá robiť aj jemnejšie, subtílnejšie a hlavne prirodzene prostredníctvom optimalizovaných natívnych PR článkov. Tie čitateľom prinášajú hodnotný obsah, ktorý ich vzdeláva a poskytne riešenie na rôzne problémy. Receptom na úspešnú reklamu je SEO a obsahová stratégia.

Čo stojí taká optimalizácia webovej stránky? V Teapote nenájdete žiaden cenník, pretože každý klient potrebuje služby na mieru, od ktorých sa následne odvíja aj cena. Na konzultáciách otvorene diskutujeme o tom, čo treba vykonať, aby sa jeho biznis pohol dopredu a taktiež berieme do úvahy vzájomné možnosti, potreby a limity. 

Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávačeSearch Engine Optimization (SEO) je spôsob úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané relevantné kľúčové slová, ktoré prinesú čo najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Nárast návštevnosti. SEO sa postará o to, aby váš potenciálny zákazník pri hľadaní určitého produktu natrafil na vás, nie na konkurenčný web.
  • Dlhodobú návštevnosť zadarmo. Vďaka prínosnému obsahu sa budú na váš web ľudia neustále vracať a môžete sa dlhodobo tešiť z nových návštev.  
  • Zvýšenie brand awareness. Organické návštevy podporujú nárast povedomia o vašej firme. Myslenie a plánovanie do budúcnosti vám získa nových priamych návštevníkov. Nemusia googliť a strácať čas, okamžite si vyhľadajú práve váš web. 

Koľko sa platí za SEO?

Za návštevy z vyhľadávačov alebo tie priame nezaplatíte nič, je to zadarmo. To je lákavé, čo poviete? Aby ste to docielili, musíte investovať do profesionálneho SEO. A kvalitná hodnotná práca má, pochopiteľne, svoju cenu. Vysokej návštevnosti predchádza vynaloženie určitého kapitálu. Treba zobrať do úvahy, že výsledky SEO sa prejavia až po troch až šiestich mesiacoch intenzívnej práce. Aj klientom pripomíname, že je to štandardný čas, nedá sa to urýchliť, no výsledné ovocie je naozaj sladučké. Ako sa hovorí: „Trpezlivosť ruže prináša.”

Čo sledujeme v rámci našej práce na optimalizácii

To, čo nás zaujíma, sú konkrétne KPI (Key Performance Indicators) metriky. Ide o ukazovatele, ktoré nám pomáhajú orientovať sa v tom, či sa približujete k cieľu. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • vyššia návštevnosť z organického vyhľadávania,
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov,
  • leady (získanie potenciálnych zákazníkov) a konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup),
  • priemer zobrazených stránok na návštevu,
  • bounce rate – čím nižší, tým lepšie (miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie),
  • stránky s neadekvátnou mierou opustenia, ktoré treba optimalizovať,
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Poskytujeme kurzy SEO. Trnava, nauč sa optimalizovať aj ty!  

Špičkové SEO máme v malíčku a za našimi vedomosťami, skills a dlhoročnými skúsenosťami si pevne stojíme. Preto sme sa rozhodli naše know-how posúvať ďalej prostredníctvom kurzov medzi nádejných SEO špecialistov. Na SEO kurze sa naučíte, ako na profesionálnu optimalizáciu webu. Mali by ste záujem? Vyplňte tento krátky formulár a my vás kontaktujeme s najbližším možným termínom kurzu.

 

Získajte si zadarmo naše SEO školenie. Trnava už horí nedočkavosťou na vaše výsledky!

Potrebujete polopate vysvetliť, ako by malo vyzerať kvalitné SEO? Prečítajte si o tom v tejto praktickej príručke. Vyplňte formulár na konci článku a získate ju zadarmo.   

Chceš byť SEO freelancer? Trnava čaká aj na teba! 

Chcel by si, aby boli tvoje vedomosti a skúsenosti ocenené a hľadáš možnosti, ako sa v rámci SEO posúvať ďalej a venovať sa tomu o niečo serióznejšie? Máme pre teba peknú príležitosť, môžeš s nami spolupracovať! Ak by si chcel prehĺbiť svoje znalosti a schopnosti, pátraš po nových zaujímavých klientoch a rád by si sa stal súčasťou tímu marketingových mágov, ozvi sa nám na tento e-mail a my sa ti ozveme s tým, čo ďalej. Tešíme sa na tvoju správu! 🙂