SEO Nitra: posuňte vašu stránku vyššie

Nie ste sami, kto rieši nízku pozíciu vo výsledkoch vyhľadávania, každý chce byť predsa čo najvyššie, aby prilákal nové a nové návštevy na web. V dnešnom článku si čo-to povieme o optimalizácii webových stránok pre firmy z  Nitry a okolia. Prinášame vám vysvetlenie toho, čo je SEO, či je zadarmo, s čím vám pomôže a pre tých skúsenejších sme si na záver pripravili zaujímavú príležitosť.  

SEO agentúra: Nitra už našla to svoje

Ako robíme SEO pre firmy nielen z Bratislavy?

Nitra SEO – optimalizácia pre piate najväčšie mesto na Slovensku

Síce sídlime a pracujeme v Ružinove, no naše pôsobenie neobmedzujeme len na blízke okolie. Kvalitné služby optimalizácie webových stránok môžu využiť firmy z rôznych častí Slovenska. Lokalita nie je to, čo by vás malo pri SEO zaujímať. 

Doslova sa vykašlite na hľadanie SEO konzultanta s dlhoročnými skúsenosťami podľa miesta pôsobenia, online svet predsa ponúka skvelé možnosti, hoci by bol od vás vzdialený 400 km. To, čo by vás malo zaujímať najviac, sú referencie či dosiahnuté výsledky a úspechy, vďaka ktorým zistíte, či to pre vás bude prínosná spolupráca. Určite je fajn vedieť, s akými firmami a značkami váš vytipovaný SEO konzultant spolupracoval, no toto je až na druhom mieste.  

Horíte zvedavosťou a túžite nazrieť do tejto problematiky viac? V tom prípade vás možno budú zaujímať výsledky, ktoré sme dosiahli pre jedného z našich klientov. Viac sa dočítate v tejto prípadovej štúdii. 

Hľadá sa SEO firma? Nitra a Teapot sa už poznajú 

Naše služby poskytujeme okrem Bratislavy aj firmám z Banskej Bystrice, Košíc a ostatných miest. Nemusíte mať obavy ani v prípade, že sídlite v najväčšom „zapadákove”, marketingové služby Teapotu sú dostupné každému bez ohľadu na miesto pôsobenia. Ako iste viete, komunikácia je v dnešnej dobe maximálne flexibilná, takže budeme vždy v kontakte. S mimobratislavskými klientmi sa spájame telefonicky, emailom alebo prostredníctvom videokonferencií. 

SEO je pre Teapot špecialitou

Ako chutí čaj v podobe SEO od Teapotu? Hmm, ako jasne merateľné výsledky, ktoré si každý pochvaľuje. 

Máme pred sebou jasný cieľ – dosiahnuť posun v organickom vyhľadávaní na najvyššie pozície vo vyhľadávačoch. Prvé priečky sú predpokladom k rastu biznisu firiem a značiek. Našich klientov oboznámime o výsledkoch prostredníctvom presne popísaných výstupov našej odvedenej práce. Takto majú vždy prehľad, čo získajú za vynaložené peniaze. Viacerí SEO špecialisti sa pri svojej práci pýšia dobrou intuíciou, avšak na prvom mieste sú štruktúrované a analytické dáta. Týmto postupom sa odlišujeme od väčšiny ľudí zo SEO brandže. Na úspech máme skvelý recept – SEO a obsahovú stratégiu. 

Kvalitné SEO služby – Nitra  si ich nevie vynachváliť

Čo môžete očakávať od našich SEO služieb? V prvom rade zahŕňajú technický prístup – dôkladné analýzy, faktorovanie a prehľadné nahodenie dát do tabuliek. Poriadok je základ a bez neho by sme sa niekam pohli len ťažko. Na základe týchto dát vytvoríme stratégiu, implementujeme ju a pravidelne kontrolujeme a vyhodnocujeme. Komunikácia s klientom je na prvom mieste, preto od nás získa reporty. Na rad prichádza zábavnejšia časť – tvorba reklamy.

Úspech alebo neúspech značky predurčuje to, aké emócie vyvoláva v potenciálnych zákazníkoch. Takže našou úlohou je, aby si s ňou vytvorili pozitívny vzťah. A nie, nemusí to vyzerať ako klasická reklama, ktorá už všetkých omrzela. Veľmi účinné sú natívne PR články, ktoré optimalizujeme podľa kľúčových slov. A prečo nepôsobia ako reklama? Pretože spájame potreby zákazníkov a Google preferencie.

Ak chcete od nás pevný cenník, to vám, bohužiaľ našťastie neposkytneme. Áno, uhádli ste, prečo. Každý klient je pre nás vzácny, preto mu naše služby prispôsobujeme na mieru. Nemôžeme na všetkých uplatniť rovnaký meter, keďže každý má iné potreby, východiská, predstavy a limity. Striktná šablóna sa už nenosí. Preferujeme otvorený dialóg, kde sa my aj klienti dozvieme všetko dôležité.

Čo je SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače Search Engine Optimization (SEO) je metóda úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané kľúčové slová, ktoré budú prinášať najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Vyššiu návštevnosť z vyhľadávačov. Váš potenciálny zákazník hľadá určitý produkt a SEO pomáha v tom, aby narazil práve na vašu stránku a nie na konkurenciu. 
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zadarmo. S kvalitným obsahom budete mať z dlhodobého hľadiska stále nové a nové návštevy.  
  • Rozšírenie povedomia o značke. Organické návštevy podporujú brand awareness o vašej značke a stránke. Myslite a plánujte ďalej do budúcnosti, prinesie vám to viac priamych návštev. Vďaka SEO klienti nebudú strácať čas googlením, rovno si vyhľadajú vašu stránku. 

Je SEO zadarmo? 

Čo sa týka návštev z vyhľadávačov alebo priamych organických návštev, tie sú zadarmo. Čo ale nie je zadarmo, je proces, ktorý vás privedie do tohto štádia. Na profesionálne SEO služby potrebujete určitý kapitál. Je to investícia do budúcnosti a nakoniec sa budete tešiť z pekných výsledkov. Musíme podotknúť, že ich neuvidíte hneď, tie sa ukážu až približne po 3 –  6 mesiacoch sústavnej práce. Nejde o nič nezvyčajné, takto to v oblasti SEO funguje a výsledné ovocie stojí za to! 

Aké ciele sledujeme v našej práci na optimalizácii 

Kľúčovými faktormi sú vybrané KPI ukazovatele (Key Performance Indicators). Tieto metriky vás informujú, či sa blížite k vytýčeným cieľom. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • nárast návštevnosti z organických výsledkov vyhľadávania;
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov;
  • konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • priemer zobrazených stránok na návštevu;
  • bounce rate – čím nižší, tým lepšie (miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie); 
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód;
  • stránky s neprimeranou mierou opustenia, ktoré je potrebné optimalizovať.

Ponúkame kurzy SEO. Nitra, zúčastníš sa?

Chceli by ste sa naučiť, ako presne funguje optimalizácia webových stránok? Okrem kvalitných služieb ponúkame aj SEO kurzy, na ktorých sa s vami podelíme o hodnotné know-how. Či už chcete posunúť váš vlastný web, alebo časom poskytovať vaše vlastné služby rôznym klientom, je to skvelý štart. 

Vyplňte tento krátky formulár a my sa vám ozveme s najbližším termínom kurzu.  

 Získajte zdarma naše SEO školenie. Nitra sa teší na vaše výsledky!

Vypracovali sme pre vás praktického pomocníka, ako ako by malo vyzerať kvalitné SEO. Môžete ho získať bezplatne po vyplnení formulára na spodu tejto stránky. 

Si SEO freelancer? Nitra môže byť pod tvojimi krídlami

Ak si sa nič nové ohľadom SEO nedozvedel a už toho veľa vieš, gratulujeme a zároveň máme pre teba výbornú príležitosť. Teapot do svojho tímu hľadá ďalších SEO alchymistov, takže ak ťa to zaujalo, napíš nám na tento e-mail. Ponúkame množstvo zaujímavých klientov, príjemný kolektív a prehĺbenie vedomostí! Tešíme sa na tvoju správu!