PPC Banská Bystrica: úspešné kampane vďaka Teapotu

Všetky firmy chcú presne vedieť, na čom sú a my im to doprajeme. Pay Per Click kampane sú našou obľúbenou cestou, ako zvýšiť návštevnosť webových stránok a eshopov. Klienti sú spokojní a ochotní zaplatiť, pretože PPC funguje a prináša skutočné výsledky. A viete, kedy je reklama úspešná? Vtedy, keď užívateľa zaujme a ten na ňu klikne.  

Odkiaľ berieme tú istotu? Sú za tým roky skúseností a tisícky klikov užívateľov, ktorých sa nám podarilo (a stále sa darí) zaujať. Dôkazom o účinnosti PPC kampaní je táto prípadová štúdia jedného z našich klientov. Prajeme príjemné čítanie. 🙂

Ostrieľaný PPC špecialista? Banská Bystrica je jeho útočisko

Pre firmy z Banskej Bystrice, Bratislavy, Košíc a blízkeho i širšieho okolia dosahujeme vynikajúce výsledky vďaka trom reklamným systémom – Google Ads, Facebook PPC a Etarget. Nezabudli sme ani na klientov s pôsobením v Českej republike, pre ktorých máme v zálohe jedného špeciálneho hráča – Sklik. Prečo ich máme tak radi?

Google Ads

Google Ads je starou, ale zato populárnou klasikou prinášajúcou výsledky. Faktom je, že prostredníctvom Google vyhľadáva informácie až 90 % slovenských užívateľov internetu. Tento gigant predstavuje skvelú príležitosť na inzerciu. Používame ho aj my a to isté radíme aj vám.   

Facebook PPC 

Na najväčšej sociálnej sieti je jednoducho každý – vy, vaši priatelia, rodina a zákazníci. Klienti majú niekedy pochybnosti z toho dôvodu, že Facebook často pôsobí ako džungľa, no nemáte sa čoho obávať. Skúsený PPC špecialista pozná spôsoby, ako sa cez ňu prelúskať a vytvoriť priestor na prínosné stretnutia medzi vami a klientami (potenciálnymi i stálymi). 

Etarget 

Cudzia nám nie je ani najrozsiahlejšia kontextová PPC reklamná sieť Etarget, ktorá predstavuje vhodnú alternatívu ku klasickým online marketingovým kanálom. Okrem PPC využíva bannerovú reklamu a pokročilé cielenie. Medzi jej hlavné benefity patrí zobrazovanie reklám na viac ako 1000 webových portáloch. Netreba zabudnúť ani na fakt, že s Etargetom môžete robiť kampane v rámci celej Strednej Európy!

Seznam – Sklik 

Kým Google môžeme považovať za kráľa, Seznam s jeho inzertnou platformou Sklik je korunným princom. U našich českých susedov je perfektnou príležitosťou pre úspešné reklamy. Ak sa zameriavate na český trh, alebo sa ešte len chystáte namieriť naň svoje podnikanie, určite zvážte používanie tohto reklamného systému.

Môžete vidieť, že Teapot svoj pretlak nápadov a namakané kampane od agentúry Teapot neobmedzuje len na okolie svojho pôsobenia. V online marketingu idú hranice bokom! 

Ak hľadáte profesionálneho PPC špecialistu s dlhoročnými skúsenosťami a preukázateľnými výsledkami, pokojne nás kontaktujte napríklad tu. Pozrieme sa vášmu biznisu bližšie na zúbok a nájdeme ideálne riešenie pre jeho rast. 

Výhody PPC reklamy

Ak ste stále skeptickí, prinášame vám zoznam hlavných výhod, prečo by ste mali zvážiť investíciu do výkonnostného marketingu:

Je lacnejšia a máte prehľad o financiách

Liať financie do plošného zobrazovania reklamy je neefektívne, pretože veľa ľudí nemá záujem o vaše produkty. Online priestor vám dáva možnosť osloviť hlavne potenciálnych zákazníkov. PPC kampane cielia len na nich. Čerešničkou na torte je, že platíte len za návštevníka, ktorý na vašu reklamu reálne klikne.  

Vždy poznáte priebeh kampane

Online marketing umožňuje merať výsledky v reálnom čase a vyhodnocovať všetky okolnosti, aby ste mohli vypracovať rozsiahle analýzy. Na základe toho môžete ďalej vylepšovať a optimalizovať stratégiu. Princípom efektívneho marketingu je možnosť analýzy a merania výkonnosti reklamy. 

Strieľate do čierneho

Zabudnite na všeobecné publikum. Veľa začínajúcich podnikateľov si myslí, že čím väčšie publikum, tým viac návštevnosti a predajov. V dobrej viere investujú do reklamy, ktorá cieli na všetkých, ale vo výsledku ide o neefektívne narábanie s financiami. Cieľte na ľudí, ktorých zaujímajú vaše produkty i filozofia. Vďaka online marketingu dokážeme konkrétne špecifikovať vašu cieľovú skupinu a zobrazovať reklamy iba jej. Kampaň sa stane efektívnejšou a lacnejšou. Veľa muziky za menej peňazí.

Ste v kontakte so svojimi klientmi

Ako iste viete, sociálne siete majú svoje plusy a mínusy. Čo sa týka obojsmernej komunikácie s vašimi zákazníkmi, je to výborná príležitosť. Nemusíte strácať čas osobnými stretnutiami, alebo byť neustále na telefóne ako kedysi. Internet prináša jednoduchú a okamžitú komunikáciu.  Zákazníci sa na vás môžu kedykoľvek obrátiť (hoci aj o polnoci) so svojimi požiadavkami a vy ste schopný flexibilne reagovať a budovať vzťahy. Pozitívny vzťah je základom vernosti. 

Využite PPC retargeting

PPC retargeting cielene zobrazuje reklamy len ľuďom, ktorí už v minulosti nejakým spôsobom prejavili záujem o váš produkt, či už na Facebooku alebo webovej stránke. Týmto spôsobom im môžete svoju ponuku pripomínať aj počas významnej fázy premýšľania o nákupe. Ľudia väčšinou porovnávajú produkty vo viacerých eshopoch. Hovorí sa, že zíde z očí, zíde z mysle.  Pravdepodobnosť toho, že nakúpia u vás, zvýšite pripomínaním produktu v nasledujúcom období. 

Prečo pri PPC kampani využiť Teapot

Ponúkame vám celkovú správu kampaní, ktoré vytvárame prostredníctvom spomenutých relevantných PPC platforiem. Postaráme sa o celkovú správu a tvorbu kampaní prostredníctvom všetkých relevantných PPC systémov. Zanalyzujeme stav a nastavenie vašich prebiehajúcich kampaní a navrhneme zlepšenia či rovno nové postupy. Neostávame však len pri samotných kampaniach.

Zhodnotíme stav celej vašej marketingovej komunikácie, aby sme našli príležitosti na optimalizáciu. Zaoberáme dizajnom, architektúrou a funkčnosťou webovej stránky, ako aj nastavením dlhodobej stratégie na sociálnych sieťach.

Ako PPC špecialisti by sme sa charakterizovali takto:

Sme systematickí a máme cit pre detail

Online marketing je hlavne o systéme a poriadku, bez neho by to bol veľký chaos. Poctivo analyzujeme štruktúry webových stránok a následne tieto analýzy aplikujeme pri tvorbe a nastavení štruktúry kampaní. Podrobný rozbor je predpokladom pre vytvorenie úspešného systému. A detaily robia celok.

Sme spoľahliví

Jeden druhému môžeme dôverovať a vždy dodržíme slovo, či už vo vzťahu s klientom alebo vo vnútri agentúry. Zdieľame. Čerstvo nadobudnuté know-how jednotlivca sa ihneď stáva účinným prostriedkom pre všetkých členov tímu.

Poháňa nás zvedavosť

Neuspokojíme sa len so zaužívanými postupmi, pretože si uvedomujeme, ako sa online svet neustále mení a prichádza s čerstvými zmenami, funkciami a pravidlami. Sme radi, ak môžeme kampane posúvať na vyšší level, aby boli v súlade s aktuálnymi trendmi. 

Sme čestní a otvorení kritike 

Aj tí najúspešnejší ľudia na svete robia občas chyby. To je ľudské. Nie každý sa však dokáže pozrieť pravde do očí a prizná si chybu. Vždy, keď kampaň nejde podľa pôvodných očakávaní, dokážeme odhaliť a priznať nedostatky. Dôležité opatrenia prijímame flexibilne a čo najskôr k spokojnosti klienta. Na prvom mieste je jeho rozpočet a vlastná pýcha musí ísť bokom.

Kreativita je naše druhé meno

Naša kreativita nekončí len pri písaní reklamných textov a vytváraní grafiky. Hravosť a súťaživosť je potrebná aj pri nastavovaní, prestavovaní a hľadaní vyššej účinnosti za menej financií. Na to sme experti. 


Pozývame vás nazrieť bližšie do sveta PPC kampaní od Teapotu. Môžete sa nám ozvať na tento email a my vám poskytneme bližšie informácie.