Keď Teapot robí PPC, Košice skórujú!

Každá firma má jasný cieľ – dostať sa do povedomia potenciálnych klientov a zvýšiť návštevnosť svojich webových stránok a eshopov. V skutočnosti to nie je také náročné, chce to len nájsť správnych ľudí, ktorí vedia, ako na to!

Pýtate sa ako? Odpoveďou sú PPC kampane (Pay Per Click), ktoré sú našou obľúbenou možnosťou. Pointa PPC reklamy spočíva v tom, že ako klient za ňu zaplatíte až vtedy, keď na ňu klikne užívateľ.

Pýtate sa, odkiaľ berieme takú istotu? Tisícky klikov zaujatých užívateľov – to nie je žiadna náhoda. Nuž, ale dosť bolo rečí, určite vás zaujímajú naše výsledky. Ako príklad uvádzame prípadovú štúdiu jedného z našich verných klientov.

Vedomosťami nabitý PPC špecialista? Košice poznajú riešenie!

Sídli vaša firma v Košiciach, Bratislave, Prešove alebo v okolí a chcete vidieť kampane, ktoré vám prinesú vytúžené ovocie? Pracujeme s tromi hlavnými reklamnými systémami na Slovensku a taktiež s jedným špeciálnym, ktorý zaberá silnú pozíciu u českých susedov. Ide o nasledujúce: 

Google Ads reklama

Asi niet človeka, ktorý by nepoužíval Google. Štatistiky hovoria, že až 9 z 10 užívateľov vyhľadáva informácie prostredníctvom tohto vyhľadávača. Keďže ide o najefektívnejší marketingový kanál, bola by škoda nevyužiť ho na PPC reklamu. Google je ideálna platforma na cielenie reklamy ľuďom, ktorí majú vysoký záujem o vašu službu či produkty. Ak zatiaľ neinzerujete cez tohto velikána, je najvyšší čas začať! 

Seznam – Sklik 

Kým Google sa považuje za kráľa, český Seznam je korunný princ. So svojou inzertnou platformou Sklik predstavuje výbornú príležitosť pre úspešné a efektívne kampane.

Etarget reklama

V Teapot sa zameriavame aj na kontextovú PPC reklamnú sieť Etarget. Na Slovensku ide o populárnu klasiku. Výhodou je, že Etarget reklamy sa zobrazujú na viac ako 1000 portáloch a pomáhajú šíriť povedomie o vašej firme v rámci celej Strednej Európy!

Facebook PPC reklama

Počuli ste už vetu, že kto nemá Facebook akoby ani neexistoval? Ste tam vy, vaši priatelia, známi a nakoniec aj vaši klienti. Na najväčšej sociálnej sieti na svete to väčšinou vyzerá celkom divoko, avšak pre skúseného špecialistu je to malina. Zdanlivo neusporiadaný Facebook sa raz-dva premení na komunikačný kanál medzi vami a potenciálnymi i vernými klientmi.

Ako ste si mohli všimnúť, s agentúrou Teapot sa v rámci online inzercie nemusíte riadiť žiadnymi hranicami. 

Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte sa na nás obrátiť a s radosťou vám pomôžeme s prípravou akejkoľvek kampane. Ozvite sa nám – napríklad tu a spoločne nájdeme najvhodnejšie riešenie pre vaše podnikanie.

Aké výhody prináša PPC inzercia? 

Zistite, čo môžete získať investíciou do výkonnostného marketingu a pozrite sa na nasledujúce hlavné benefity. 

Cenová dostupnosť

Povedzme si na rovinu, plošné zobrazovanie reklám ľuďom, ktorí nemajú o produkt alebo službu záujem, môže byť otravné. Na čo by ste za niečo také platili? Princíp PPC je založený na tom, že oslovujete (hlavne) potenciálnych zákazníkov. Za reklamu zaplatíte len vtedy, ak na ňu návštevník klikne, takže nemrháte finančnými prostriedkami.

Viete presne, na čom ste 

Efektívny marketing je o tom, že dokážete presne analyzovať a merať výkonnosť vašej reklamy. V online marketingu môžete pozorovať výsledky v reálnom čase, vyhodnocovať situácie a na základe podrobných analýz upraviť a dotiahnuť stratégiu.

Cielite na ľudí, ktorí sa o vás zaujímajú

Nestrieľajte naslepo. Zamerajte sa na ľudí, ktorí majú o vaše produkty alebo služby reálny záujem. V tomto prípade sa širokospektrálnosť nevypláca. Online marketing nám umožní detailne špecifikovať vaše cieľové publikum, vďaka čomu môže byť kampaň efektívna a oveľa lacnejšia na rozdiel od reklamy v tradičných médiách.

So zákazníkmi máte bližší vzťah

Sociálne siete a všeobecne internet predstavujú dobrú príležitosť na rýchlu obojstrannú komunikáciu. Zákazníci vás môžu kedykoľvek kontaktovať, klásť otázky, riešiť problémy a požiadavky, zatiaľ čo vy môžete okamžite reagovať. Každá firma by sa mala usilovať o priaznivé vzťahy so svojimi potenciálnymi i stálymi zákazníkmi, prináša to výhody obom stranám.

Čaro PPC retargetingu

Ako čo najpresnejšie cieliť reklamné kampane na ľudí, ktorí o vás prejavili určitý záujem? Odpoveďou je PPC retargeting. Ak niekto navštívi vašu facebookovú alebo webovú stránku, dokážete sa mu opäť pripomenúť počas procesu rozhodovania sa o uskutočnení nákupu. Tým, že produkt sa im zobrazí na viacerých miestach, zvýši sa pravdepodobnosť, sa nakoniec rozhodnú pre kúpu.

Prečo pri PPC kampaniach staviť na Teapot

Pomocou relevantných PPC systémov sa postaráme o celkovú správu a vytváranie efektívnych kampaní. Sme špecialisti na analýzu stavu a nastavenie aktuálne prebiehajúcich kampaní, pričom navrhneme zlepšenia alebo nové spôsoby. To ale nie je všetko.

Zaujíma nás celá marketingová komunikácia, aby sme mohli nájsť príležitosti na zlepšenie a odstránenie nedostatkov. Všímame si funkčnosť webovej stránky, architektúru, dizajn a nastavujeme dlhodobú stratégiu na sociálnych médiách.

Ako PPC špecialisti sme:

Organizovaní a dôslední

Bez poriadku to nejde. Analýzu štruktúry webovej stránky využívame pri nastavení štruktúry konkrétnych kampaní. Je pre nás prioritou vytvoriť systém založený na kvalitnom a podrobnom rozbore.

Spoľahliví a zodpovední

V našom tíme sa môžeme spoľahnúť jeden na druhého a medzi sebou zdieľame naše nadobudnuté know-how. Vďaka tomu je Teapot neustále obohacovaný o nové poznatky a metódy. Čo sa týka interných i externých vzťahov s klientmi platí, že čo povieme, to dodržíme.

Poháňaní zvedavosťou

Online svet sa neustále mení, preto ideme s trendom a zaujímame sa o novinky, ktoré pravidelne prináša. Je pre nás potešením, keď môžeme aplikovať čerstvé zmeny rozhrania nových funkcií či pravidiel do aktuálne prebiehajúcich kampaní.

Zástancovia konštruktívnej kritiky

Keď kampaň nejde podľa plánu alebo predstáv, nebojíme sa priznať si to. Nedostatky či zmeny riešime rýchlo a flexibilne. Spokojnosť klientov je pre nás na prvom mieste.

H4: Hraví a kreatívni

Pretože kreativita nie je len o grafike a písaní reklamných textov. Ako tím máme hravého a súťaživého ducha, čo nám pomáha pri nastavovaní, prestavovaní a hľadaní vyššej účinnosti za menej peňazí.

Ak chcete zakúsiť silu PPC kampaní, v Teapote máme dvere vždy otvorené. Ozvite sa nám napríklad prostredníctvom tohto emailu.