Teapot robí PPC, Bratislava ide hore

Mať vo veciach jasno! Tak to chceme my a presne to isté doprajeme našim klientom. Preto sú Pay Per Click kampane našou obľúbenou cestou, ako zvýšiť návštevnosť webových stránok a eshopov obzvlášť. Klient platí len za to, čo funguje. A reklama funguje vtedy, keď užívateľ na ňu klikne. 

Dojem svalnatých ramien nerobíme pre nič za nič. Sú za nimi tisícky klikov užívateľov, ktorých sa nám podarilo zaujať. Tu je prípadová štúdia jedného z našich klientov, nech sa páči.

PPC bratislava

Našiel sa PPC špecialista, Bratislava je jeho rajón

Vynikajúce výsledky pre firmy z Bratislavy, Košíc alebo Žiliny a priľahlých regiónov dosahujeme prostredníctvom troch hlavných reklamných systémov na Slovensku a jedného špeciálneho hráča v Česku:

Google Ads

Až deväť z desiatich užívateľov internetu na Slovensku vyhľadáva pomocou Google. Preto máme túto platformu tak radi. Naše city sa tu plne zhodujú s rozumom – a vrelo odporúčame inzerovať cez tohto giganta aj vám.

Facebook PPC 

Najväčšiu sociálnu sieť na svete zdieľajú vaši priatelia, sú tam vaši klienti a pravdepodobne ste tam aj vy. Áno, Facebook často vyzerá ako džungľa, ale niet sa čoho obávať. So skúseným špecialistom sa mení na priestor prínosných stretnutí medzi vami a vašimi klientmi. Od potenciálnych až po verných.

Etarget 

Ako doma sme aj v kontextovej PPC reklamnej sieti, ktorá je na Slovensku obľúbenou klasikou. Možno ste však nevedeli, že Etarget vám umožňuje robiť kampane v celej Strednej Európe!

Seznam – Sklik 

Ak je Google kráľom, tak Seznam v Česku je korunným princom. Jeho inzertná platforma Sklik je na internete u našich susedov vynikajúcou príležitosťou pre úspešné kampane.

Ako vidieť, pretlak nápadov a horúce kampane od agentúry Teapot nemusíme obmedzovať na okolie nášho pôsobenia. Online inzercia totiž nepozná hranice! 

Radi vám pomôžeme s akoukoľvek kampaňou, pokojne sa nás pýtajte – napríklad tu. Spolu dokážeme nájsť ideálne riešenie pre váš biznis.

Výhody PPC inzercie

Pozrite sa na hlavné dôvody, prečo sa oplatí investovať do výkonnostného marketingu:

Platíte menej a presne viete za čo

Oslovujete najmä (potenciálnych) zákazníkov. Prečo platiť za plošné zobrazovanie reklamy ľuďom, ktorí o váš produkt nestoja, keď v online priestore môžete cieliť presne na ľudí, ktorí o váš produkt majú reálny záujem? A navyše platíte len za návštevníka, ktorý na vašu reklamu naozaj klikne.

Máte podrobný prehľad o kampani

Dôležitým kľúčom k efektívnemu marketingu je schopnosť analyzovať a merať výkonnosť reklamy. Online marketing túto schopnosť robí ešte dôležitejšou práve vďaka možnosti merať výsledky v reálnom čase, vyhodnocovať okolnosti a upravovať stratégiu na základe rozsiahlych analýz.

Cielite presne na ľudí, ktorých zaujímate

Nestrieľajte naslepo na všeobecné publikum. Zamerajte sa na ľudí, ktorí majú o vaše produkty naozaj záujem.

Pomocou online marketingu dokážeme presne špecifikovať vašu cieľovú skupinu a zobraziť reklamu iba jej. Tým sa celá kampaň stáva efektívnejšou a v konečnom dôsledku aj oveľa lacnejšou, než je možné v klasických médiách.

Ste v kontakte so svojimi zákazníkmi

Internet a sociálne siete sú príležitosťou pre obojsmernú komunikáciu s vašimi zákazníkmi. Obrátiť sa na vás môžu priamo so svojimi požiadavkami alebo otázkami, zatiaľ čo vy ste schopný flexibilne reagovať a vytvárať si s nimi vzťah. A dobré vzťahy sú predpokladom k vernosti. Aj tej zákazníckej. 

Využite PPC retargeting

Ide o najpresnejšie cielenie reklamných kampaní na ľudí, ktorí už nejakým spôsobom prejavili o vašu vec záujem. Vďaka tomu, že navštívili vašu stránku na webe alebo na Facebooku, dokážete im svoju ponuku pripomínať aj počas dôležitej fázy rozhodovania sa o nákupe.

Stačí, aby si vo fáze prieskumu raz pozreli vo vašom eshope určitý produkt a vy im ho v nasledujúcom období budete pripomínať. Zvýšite tak pravdepodobnosť, že si spomínaný produkt nakoniec zakúpia.

Prečo sa pri PPC kampani v Bratislave obrátiť na Teapot

Postaráme sa o celkovú správu a tvorbu kampaní prostredníctvom všetkých relevantných PPC systémov. Zanalyzujeme stav a nastavenie vašich prebiehajúcich kampaní a pripravíme zlepšenia, či rovno navrhneme nové postupy. Neostávame však len pri samotných kampaniach.

Pozrieme sa na stav celej vašej marketingovej komunikácie, aby sme našli príležitosti na zlepšenie. Zaujímame sa o dizajn, architektúru a funkčnosť webovej stránky, ako aj o nastavenie dlhodobej stratégie na sociálnych sieťach.

Vo svojej práci PPC špecialistov sme:

Dôslední a systematickí

Pretože máme radi poriadok. Analyzujeme štruktúru webovej stránky a následne analýzu aplikujeme pri nastavení štruktúry kampaní. Vytvorenie systému založeného na poctivom rozbore je pre nás samozrejmosťou.

Dôveryhodní

Pretože aj medzi sebou sa dokážeme spoľahnúť jeden na druhého. Zdieľame. Čerstvo nadobudnuté know-how jednotlivca sa obratom stáva účinným nástrojom pre celý tím. A čo si povieme, to platí. Vo vnútri agentúry aj vo vzťahu s klientom.

Zvedaví 

Pretože sa neustále zaujímame o novinky v dynamicky sa meniacom online svete. A cítime spokojnosť, keď môžeme aplikovať čerstvé zmeny rozhrania nových funkcií alebo pravidiel do aktuálnych kampaní.

Racionálni a sebakritickí 

Pretože dokážeme odhaliť, priznať a následne konať v prípadoch, keď zistíme, že kampaň nejde podľa pôvodných predstáv. Potrebné opatrenia prijímame flexibilne a rýchlo. Klientov rozpočet je pre nás viac ako vlastná pýcha.

Hraví 

Pretože kreatívnosť neobmedzujeme len na písanie reklamných textov či grafiku. Nastavovanie, prestavovanie a hľadanie vyššej účinnosti za menej peňazí si vyžaduje hravého a súťaživého ducha. 

Srdečne vám odporúčame ochutnať dúšok z PPC kampaní, varených v Teapote. Ozvať sa nám môžete napríklad prostredníctvom tohto emailu.