Keď Teapot robí PPC, Trnava kliká

Máme radi, keď vieme na čom sme a to isté chceme dopriať aj našim klientom. PPC (Pay per Click) kampane predstavujú skvelú možnosť, ako zvýšiť návštevnosť webových stránok a eshopov. Prečo? Pretože klient je ochotný zaplatiť, len za to, čo funguje. Pri PPC reklamách platí, že fungujú vtedy, keď na ne užívatelia kliknú. 

Ako to vieme? Pracujeme s mnohými klientmi a k dispozícii máme niekoľko prípadových štúdií. Na ukážku vám dávame jeden príklad, tu si ju môžete prečítať. Vďaka PPC sa nám podarilo zaujať tisícky užívateľov.

Našiel sa PPC špecialista, Trnava je jeho mesto

Klientom z Trnavy, Bratislavy, Košíc a okolia prinášame skvelé výsledky prostredníctvom troch reklamných systémov. Uvedomujeme si však, že veľa firiem sa zameriava aj na český trh, preto máme v zálohe ešte jedného špeciálneho hráča. V krátkosti si ich teraz predstavíme:

Google Ads

Až deväť z desiatich užívateľov internetu na Slovensku vyhľadáva pomocou Google. Používa ho takmer každý, preto ho máme tak radi. Ak chcete úspešné kampane, vrelo odporúčame inzerovať cez Google aj vám. 

Facebook PPC 

Facebook je jednou z najväčších sociálnych sietí. Dennodenne prostredníctvom neho komunikujú priatelia, kolegovia, rodinní príslušníci i firmy s klientmi. Chápeme, že Facebook vám niekedy môže pripomínať džungľu, avšak skúsený špecialista sa cez ňu prelúska a raz-dva sa zmení na ideálny priestor na stretnutia s vašimi klientmi, či už s potenciálnymi alebo vernými.

Etarget 

Úspešné reklamy tvoríme aj v kontextovej PPC reklamnej sieti Etarget, ktorá na Slovensku patrí medzi obľúbencov a firmám prináša výborné výsledky. Môžete ju využívať ako doplnok k tradičným kanálom online marketingu. Zahŕňa v sebe niekoľko výhod – bannerovú reklamu, pokročilé cielenie a komplexný PPC systém. Dokonca môžete robiť kampane v celej Strednej Európe! 

Seznam – Sklik 

No ak vaše podnikanie smerujete na Českú republiku, určite vás bude zaujímať inzertná platforma Sklik od Seznam.cz. U našich susedov ide o jeden z najpoužívanejších vyhľadávačov a ponúka vynikajúcu príležitosť pre tvorbu vydarených kampaní. 

Ako môžete vidieť, online inzercia nepozná hranice, preto veľké množstvo nápadov a horúce kampane v Teapote neobmedzujeme len na okolie nášho pôsobenia. 

Pomôžeme vám s akoukoľvek kampaňou, s vašimi otázkami sa na nás môžete obrátiť napríklad tu. Veríme, že spolu nájdeme ideálne riešenie pre váš biznis.

K čomu je dobrá PPC inzercia?

Pozrite sa na hlavné dôvody, prečo sa oplatí investovať do výkonnostného marketingu:

Je cenovo výhodná

Platíte menej, pretože oslovujete (najmä) potenciálnych zákazníkov. Neoplatí sa investovať do plošného zobrazovania reklám ľuďom, ktorí sa o vaše produkty nezaujímajú. V online priestore môžete cieliť presne na ľudí, ktorí stoja o vaše produkty a majú záujem nakupovať. Výhodou PPC je, že platíte len za návštevníka, ktorý na vašu reklamu naozaj klikne.

Presne viete, ako prebieha kampaň

Marketing je efektívny vtedy, keď máte schopnosť analyzovať a merať výkonnosť reklamy. V online svete je to ešte jednoduchšie, pretože výsledky meriate v reálnom čase, vyhodnocujete okolnosti a na základe podrobných analýz môžete flexibilne upravovať stratégiu. 

Nestrieľate naslepo

Vaše cieľové publikum je tvorené ľuďmi, ktorí majú o vaše produkty záujem. Zamerajte sa teda na nich. Ak svoju cieľovku nepoznáte, nezúfajte. Pomocou online marketingu ju dokážeme presne špecifikovať a následne zobrazovať reklamu iba jej. Takto je celá kampaň efektívnejšia a v konečnom dôsledku oveľa lacnejšia, na rozdiel od klasických médií. 

Budujete vzťahy so zákazníkmi

Online svet robí obojsmernú komunikáciu s vašimi zákazníkmi ešte efektívnejšou. Kedykoľvek sa na vás môžu priamo obrátiť so svojimi otázkami alebo požiadavkami a vy môžete flexibilne odpovedať, vytvárať si s nimi vzťahy a budovať dôveru. 

Moc PPC retargetingu

Vďaka PPC retargetingu môžete oslovovať ľudí, ktorí už prejavili o vašu vec záujem. V tomto prípade ide o najpresnejšie cielenie reklamných kampaní. Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť – ak potenciálni zákazníci navštívili vašu webovú stránku alebo Facebook, PPC retargeting vám umožňuje vašu ponuku pripomínať aj počas kľúčovej fázy rozhodovania sa o nákupe. 

Netreba na to veľa. Stačí, aby si vo fáze prieskumu jedenkrát pozreli vo vašom eshope určitý produkt a vy im ho v nasledujúcom období budete pripomínať. Takto sa zvýši pravdepodobnosť, že si ten produkt nakoniec zakúpia. Šikovné, však?

Prečo si na reklamnú kampaň vybrať Teapot?

Pretože náš tím tvoria šikovní špecialisti, ktorí sa postarajú o komplexnú správu a vytváranie reklamných kampaní, na ktoré využívajú všetky relevantné PPC systémy. Ešte predtým však zanalyzujú stav a nastavenie vašich súčasných kampaní, pripravia vylepšenia a ak to bude potrebné, navrhnú nové účinné postupy. Tam naša práca nekončí.

Zaujíma nás celá vaša marketingová komunikácia, pozrieme sa teda, ako prebieha a či sa na nej dá niečo zlepšiť. Zaoberáme sa funkčnosťou webovej stránky, architektúrou, dizajnom a taktiež nastavením stratégie na sociálnych sieťach.

Aké vlastnosti nemôžu chýbať PPC špecialistovi?

Zvedavosť 

Pretože sa nonstop zaujímame o novinky a trendy, ktoré prináša dynamicky sa meniaci online svet. Baví nás, keď môžeme aplikovať čerstvé zmeny rozhrania nových funkcií či pravidiel do súčasných kampaní.  

Dôslednosť a systematickosť

Kto nemá systém a plán, plánuje neúspech. V agentúre Teapot máme radi všetko pekne na poriadku. Rozsiahlu analázu štruktúry webovej stránke aplikujeme pri nastavení štruktúry kampaní. Poctivý rozbor je pre nás samozrejmosťou a predpokladom pre vytvorenie úspešnej kampane. 

Dôveryhodnosť

V našom tíme sa dokážeme spoľahnúť jeden na druhého a navzájom sa delíme o čerstvo nadobudnuté know-how jednotlivca. Nesedíme na svojich vedomostiach a zručnostiach, využívame ich ako účinný nástroj pre úspešnosť celého tímu. A aby sme nezabudli, čo sľúbime, to dodržíme. Vo vnútri agentúry aj s klientom.

Racionálnosť a sebakritika

Mýliť sa je ľudské. Keď sa niečo nepodarí, okamžite dokážeme odhaliť chybu, s pokorou si ju priznať a konať, aby mohla kampaň fungovať podľa pôvodných predstáv. Považujeme za samozrejmosť prijať opatrenia čo najskôr, klientov rozpočet je pre nás dôležitejší ako vlastná namyslenosť. Potrebné opatrenia prijímame flexibilne a rýchlo. 

Hravosť 

Sme presvedčení, že každý PPC špecialista by mal mať veľkú dávku kreativity. A my tú našu neobmedzujeme len na tvorbu reklamných textov alebo grafiky. Hravý prístup potrebujeme aj pri nastavovaní, prestavovaní a hľadaní vyššej účinnosti za menej peňazí. 

Pokiaľ hľadáte špecialistu, ktorý má za sebou bohaté skúsenosti, obráťte sa na agentúru Teapot. Ozvite sa nám na tento email a my vás v čo najkratšom možnom čase budeme kontaktovať! 🙂