PPC Trenčín: vyššia návštevnosť webu za menej peňazí

Iste je aj vašim cieľom dostať svoju firmu do povedomia potenciálnych klientov a zvýšiť návštevnosť webovej stránky a eshopu. Nie je to nič náročné, stačí nájsť len správnych ľudí, ktorí presne vedia, ako na to. Riešením sú Pay Per Click kampane, ktoré máme v Teapote tak radi. Klienti sú ochotní zaplatiť len za výsledky a majú radi čierne na bielom. PPC reklama je úspešná vtedy, keď užívatelia na ňu kliknú. 

Koľká to istota, však? Nepíšeme to pre nič za nič. Utvrdzujú nás v tom tisícky klikov používateľov internetu, ktorých naše kampane zaujali. Ako dôkaz vám prinášame prípadovú štúdiu jedného z našich klientov. Spravte si čaj, usaďte sa a môžete čítať.

Ostrieľaný PPC špecialista? Trenčín pozná riešenie 

Ak pochádzate z Trenčína, Bratislavy alebo Košíc a chcete vidieť kampane, ktoré vám prinesú vynikajúce výsledky, už nehľadajte ďalej. V Teapote pracujeme s tromi relevantnými reklamnými systémami na Slovensku a taktiež máme v zálohe špeciálneho hráča v Česku.

Google Ads (Adwords)

Google skrátka používa takmer každý. Štatistiky ukázali, že pomocou tejto platformy vyhľadáva až 90 % slovenských užívateľov internetu. Ideálna príležitosť na úspešnú PPC kampaň. Preto máme túto platformu tak radi. Ak zatiaľ neinzerujete cez Google, je najvyšší čas začať!  

Facebook PPC 

Napriek tomu, že táto najväčšia sociálna sieť niekedy pôsobí chaoticky, netají sa svojím veľkým potenciálom pre kampane s výsledkami. Sú tam všetci – vaši priatelia, rodina, vy a vaši klienti. Špecialista s bohatými skúsenosťami vám pomôže premeniť Facebook na priestor prínosných stretnutí s vašimi potenciálnymi aj vernými klientmi. 

Etarget 

Na Slovensku je obľúbenou klasikou aj kontextová PPC reklamná sieť Etarget. Jej reklamy môžete denne vidieť na viac ako 1000 platformách. Veľkým benefitom je tiež to, že vďaka Etargetu môžete robiť reklamné kampane v krajinách celej Strednej Európy! 

Seznam – Sklik 

V Českej republike je hneď po Googli obľúbeným vyhľadávačom Seznam, ku ktorému patrí inzertná platforma Sklik, ktorá taktiež predstavuje vynikajúcu príležitosť pre úspešné kampane.  

Už vám je asi jasné, že v online inzercii neexistujú žiadne hranice. Špecialistom v Teapote to umožňuje tvoriť horúce kampane, ktoré siahajú oveľa ďalej, ako len na okolie nášho pôsobenia! 

Ak potrebujete pomôcť s kampaňou, pokojne sa nás pýtajte – napríklad tu. Spolu dokážeme nájsť ideálne riešenie na mieru pre váš biznis.

Aké výhody prinášajú PPC kampane?

Čítajte ďalej a zistite, prečo sa oplatí investovať do výkonnostného marketingu:

Férová cena

Tým, že oslovujete najmä (potenciálnych) zákazníkov sa vaša kampaň stáva oveľa výhodnejšou. Neoplatí sa investovať do plošnej reklamy, keď mnohí ľudia zo všeobecného publika o váš produkt nestoja. Online priestor prináša efektívne riešenie – cielenie na ľudí, ktorí o váš produkt majú skutočný záujem. A prečo je PPC cenovo výhodné? Pretože platíte za klik od potenciálneho zákazníka, nie za zobrazovanie reklamy.  

Presne viete, ako je na tom vaša kampaň

Dôležitým kľúčom k efektívnemu marketingu je schopnosť analyzovať a merať výkonnosť reklamy. Výkonnostný marketing vám umožňuje merať výsledky v reálnom čase, vyhodnocovať okolnosti a flexibilne meniť stratégiu na základe detailných analýz. 

Cielite presne na ľudí, ktorých zaujímate

Nestrieľajte so zaviazanými očami na všeobecné široké publikum. Zamerajte sa na tých, ktorí majú o vaše produkty naozaj záujem. Prostredníctvom online marketingu dokážeme presne špecifikovať vašu cieľovku a zobraziť reklamu iba jej. Výsledkom je efektívnejšia a v konečnom dôsledku aj oveľa lacnejšia kampaň, na rozdiel od tej v tradičných médiách.

Ste v stálom kontakte so zákazníkmi

Obojsmerná komunikácia so zákazníkmi nebola nikdy jednoduchšia, ako teraz, keď sociálne siete používajú takmer všetci. Kedykoľvek počas dňa vám môžu napísať a priamo sa na vás obrátiť so svojimi požiadavkami. A vy? Vy ste schopný pohodlne a flexibilne reagovať a vytvárať si s nimi pozitívny vzťah. A práve dobrý vzťah je predpokladom k vernosti.  

Využite PPC retargeting

Ak už raz ľudia navštívili vašu webovú alebo facebookovú stránku a prezerali si na nich produkty, môžete im svoju ponuku pripomínať aj naďalej počas fázy rozhodovania sa o nákupe. S tým vám pomôže PPC retargeting, pretože ide o najpresnejšie cielenie reklamných kampaní. Netreba na to veľa, stačí, ak si vo fáze prieskumu jedenkrát pozreli niektorý z produktov a vy im ho budete v nadchádzajúcom období pripomínať. Takto sa zvýši šanca, že nakoniec budú nakupovať práve u vás. 

Prečo sa pri PPC kampani obrátiť na Teapot

Pretože naši špecialisti vás odbremenia a postarajú sa o celkovú správu a tvorbu kampaní za pomoci všetkých spomenutých PPC systémov. Pozrieme sa na zúbky vašim prebiehajúcim kampaniam a navrhneme zlepšenia či nové spôsoby.

Okrem toho komplexne zhodnotíme stav celej vašej marketingovej komunikácie, aby sme mohli objaviť príležitosti na zlepšenie dizajnu, architektúry, funkčnosti webovej stránky či dlhodobej stratégie na vašich sociálnych sieťach.  

Aké vlastnosti by mal mať PPC špecialista?

Spoľahlivosť a ochota zdieľať

Vzájomná dôvera je dôležitá v každom tíme, takže čo povieme, to platí. S prázdnymi sľubmi sa nekamarátime. Vždy sa môžeme na seba spoľahnúť a taktiež sa radi učíme jeden od druhého. Nové zručnosti a informácie sa obratom stávajú účinným nástrojom pre celý kolektív. 

Potreba mať vo veciach poriadok

Bez organizácie a systému sa nedá zájsť veľmi ďaleko. Preto k analýze štruktúry webovej stránky pristupujeme zodpovedne, aby sme mohli podľa nej správne nastaviť štruktúru kampaní. Poctivý rozbor je pre nás alfou a omegou.  

Zvedavosť 

Máme prehľad o novinkách, ktoré dennodenne prináša dynamický a premenlivý online svet. Do kampaní sa vždy snažíme aplikovať čerstvé zmeny rozhrania nových funkcií alebo pravidiel.

Otvorenosť kritike

Pretože dokážeme odhaliť, priznať a následne konať v prípadoch, keď zistíme, že kampaň nejde úplne tak, ako by mala fungovať. Sme v pohotovosti a okamžite prijímame potrebné opatrenia, aby bol klient maximálne spokojný. 

Hravosť a kreativita 

Možno ste to nečakali, ale PPC špecialistovi nesmie chýbať poriadna dávka kreativity. Nie je to len o písaní reklamných textov či tvorbe grafiky. Hravého ducha potrebujeme aj pri nastavovaní kampaní a hľadaní čo najvyššej účinnosti za menej peňazí. Nájsť to najlepšie riešenie vyžaduje dôvtip a jasnosť mysle.

Ochutnajte dúšok z PPC kampaní, ktoré v Teapote s láskou varíme. Ozvať sa nám môžete napríklad prostredníctvom tohto emailu.