PPC Prievidza: pritiahnite na svoj web či eshop viac návštevníkov

Majte vo veciach jasno! Ak potrebujete zvýšiť návštevnosť vašej webovej stránky alebo eshopu, odporúčame vám obľúbené Pay Per Click kampane, ktoré doprajeme aj našim klientom. Hľadáte niečo, čo na 100 % funguje? Potom ste tu správne, pretože reklama funguje vtedy, keď na ňu užívatelia kliknú. A vy neplatíte za jej zobrazovanie, ale práve za kliky.

Dojem svalnatých ramien nerobíme pre nič za nič. Sú za nimi tisícky klikov užívateľov, ktorých sa nám podarilo zaujať. Ak vás to zaujíma viac, prinášame vám prípadovú štúdiu jedného z našich klientov. 

Našiel sa PPC špecialista, Prievidza je jeho rajón

Firmy z Prievidze, Bratislavy, Košíc a okolia sa tešia z vynikajúcich výsledkov, ktoré dosahujeme vďaka populárnym reklamným systémom – Google Ads, Facebook PPC a Etarget. Uvedomujeme si, že množstvo slovenských firiem a značiek sa orientuje aj na český trh, preto myslíme aj na ne a v zálohe máme ešte jedného špeciálneho hráča – Sklik. 

Google Ads (Adwords)

Google používa takmer každý, o čom svedčia aj štatistiky, ktoré hovoria, že ho používa až 90 % slovenských užívateľov internetu. To je hlavný dôvod, prečo inzerujeme cez Google a to isté odporúčame aj našim novým klientom. 

Facebook PPC 

Najväčšiu sociálnu sieť na svete používajú vaši priatelia, sú tam vaši klienti a s veľkou pravdepodobnosťou ste tam aj vy. Hoci Facebook občas pôsobí ako obrovský chaos, nie je to žiadnou prekážkou. Ostrieľaný PPCčkar s dlhoročnými skúsenosťami si s tým hravo poradí a dokáže vytvoriť optimálny priestor na stretnutia s vašimi potenciálnymi i vernými klientmi.

Etarget 

Ako doma sme aj v kontextovej PPC reklamnej sieti, ktorá je na Slovensku starou známou a obľúbenou klasikou. Ide o vhodnú alternatívu k tradičným kanálom online marketingu. Ponúka 3 v 1, komplexný PPC systém, bannerovú reklamu a pokročilé cielenie. Mnohí však stále nevedia, že s Etargetom je možné tvoriť kampane v krajinách celej Strednej Európy!

Seznam – Sklik 

Google sa považuje za kráľa a český Seznam je korunný princ. Prináša inzertnú platformu Sklik, ktorá je pre našich susedov výbornou príležitosťou pre úspešné kampane so skutočnými výsledkami! 

V Teapote sa často pasujeme s pretlakom nápadov a sme radi, že nás v tvorbe horúcich kampaní neobmedzujú žiadne hranice. 

S radosťou vám pomôžeme s akoukoľvek kampaňou, preto sa na nás neváhajte obrátiť s vašou predstavou a napíšte nám – napríklad sem. Určite nájdeme to najlepšie riešenie pre vašu firmu. 

Prečo PPC kampane?

Pozrite sa na primárne dôvody, prečo by ste mali investovať do výkonnostného marketingu:

Máte prehľad o vašich financiách

Oslovujete (najmä) potenciálnych zákazníkov. Neplaťte za plošné zobrazovanie reklamy, nie je to efektívne, keďže mnohí ľudia o vaše produkty nestoja. V online svete cieľte presne na tých, ktorí o ne majú reálny záujem. Výhodou je, že zaplatíte len za návštevníka, ktorý na vašu reklamu naozaj klikne.

Kampaň pod dohľadom

Online marketing je efektívny, pretože vám umožňuje merať a analyzovať výkonnosť reklamy. Výsledky môžete merať v reálnom čase a na základe nich a rôznych okolností upravovať stratégiu, aby mohla ísť podľa predstáv. 

Jasne vymedzené cieľové publikum

Zabudnite na všeobecné publikum a zamerajte sa na ľudí, ktorí majú o vaše produkty skutočný záujem. Pomocou online marketingu dokážeme presne špecifikovať vašu cieľovú skupinu a zobraziť reklamu iba jej. Vďaka tomu bude celá kampaň lacnejšia a efektívnejšia oproti reklame v klasických médiách!

Ste v kontakte so svojimi zákazníkmi

Sociálne siete a internet sú skvelým miestom na komunikáciu s vašimi zákazníkmi. Nemusia za vami chodiť, ani vám telefonovať. Z pohodlia domova vám môžu kedykoľvek napísať a zveriť sa vám s ich problémami, požiadavkami a otázkami, zatiaľ čo vy ste schopný flexibilne reagovať a byť im k dispozícii. Presne takto sa budujú vzťahy a zákaznícka vernosť. 

Využite PPC retargeting

PPC retargeting je najlepšou možnosťou, ako cieliť reklamné kampane na ľudí, ktorí už navštívili vašu webovú alebo facebookovú stránku. Takto im môžete svoj produkt opäť pripomínať v kľúčovej fáze rozhodovania sa o nákupe. Nie je to nič zložité a na to, aby ste im tento produkt mohli pripomínať, musia si ho raz pozrieť vo fáze prieskumu. PPC retargetingom a zvýši pravdepodobnosť, že sa rozhodnú nakúpiť práve u vás.

Prečo sa pri PPC kampani obrátiť na Teapot

Prostredníctvom všetkých relevantných PPC systémov sa postaráme o tvorbu a spravovanie vašich kampaní. Čo sa týka prebiehajúcich kampaní, v prípade potreby navrhneme zlepšenia a nové postupy. Neostávame však len pri samotných kampaniach, zaujíma nás celá vaša marketingová komunikácia. Neustále hľadáme príležitosti na zlepšenie. 

Okrem kampaní sa aktívne zaoberáme funkčnosťou, architektúrou a dizajnom webových stránok a taktiež dlhodobou stratégiou na sociálnych sieťach. 

Ako PPC špecialisti sme

Dôveryhodní

Môžeme sa spoľahnúť jeden na druhého, sme otvorení, úprimní a ochotní medzi sebou zdieľať čerstvo nadobudnuté poznatky a skills. Z know-how jednotlivca potom čerpá celý kolektív, čo vedie k rastu a prosperite našej agentúry. Druhým dôležitým bodom je, že čo povieme, to platí, či už v rámci interných alebo externých vzťahov.

Dôslední a systematickí

Máme radi systém, poriadok a sme tak trochu perfekcionisti. Baví nás robiť rozsiahle analýzy webových stránok, pretože vďaka nim nastavujeme štruktúry kampaní. Bez systému založenom na poctivom rozbore by sme sa nikam nepohli. 

Zvedaví 

Permanentne sa zaujímame o novinky v dynamicky sa meniacom online svete. A cítime spokojnosť, keď môžeme aplikovať čerstvé zmeny rozhrania nových funkcií alebo pravidiel do aktuálnych kampaní.

Racionálni a sebakritickí 

Aby sme sa len nevychvaľovali, aj nám sa občas stane, že urobíme chybu. Nebojíme si ju však priznať a následne konať tak, aby mohla kampaň fungovať podľa pôvodných predstáv. Potrebné opatrenia sa snažím prijať flexibilne a čo najskôr. Klientov rozpočet je pre nás prvoradý, na rozdiel od vlastnej pýchy. 

Kreatívni

Pretože kreativitu a hravosť neobmedzujeme len na písanie reklamných textov či tvorbu grafiky. Nastavovanie, prestavovanie a hľadanie vyššej účinnosti za menej peňazí si taktiež vyžaduje entuziastického a súťaživého ducha. 


Srdečne vám odporúčame ochutnať dúšok z PPC kampaní, varených v Teapote. Ozvať sa nám môžete napríklad prostredníctvom tohto emailu.