PPC Martin: komplexné kampane, ktoré vystrelia váš biznis hore

Chceli by ste na svoj eshop alebo webovú stránku prilákať viac ľudí a presvedčiť ich, aby u vás nakupovali? Ste tu správne, pretože presne o to sa postaráme. Sme radi, keď vieme na čom sme my a aj naši klienti, preto na zvýšenie návštevnosti využívame Pay Per Click kampane. Iste ste už niečo o nich počuli, v marketingových kruhoch sa pojem PPC skloňuje na dennej báze. V tomto článku si o PPC kampaniach povieme viac.

Ako klient ste ochotný zaplatiť, len za to čo vám prináša výsledky. Reklama splní svoju úlohu vtedy, keď na ňu užívateľ klikne. 

Za roky nášho pôsobenia sa nám podarilo zaujať tisícky užívateľov internetu. Kliky hovoria za všetko, preto vám prinášame prípadovú štúdiu jedného z našich klientov, kde sa môžete presvedčiť o účinnosti PPC. 

Hľadá sa PPC špecialista, Martin pozná riešenie

Ak je vaša firma z Martina, Bratislavy, Košíc a okolia, už viac nemusíte hľadať PPC špecialistu. Našim klientom prinášame výborné výsledky prostredníctvom troch hlavných reklamných systémov na Slovensku – Google Ads, Etarget a Facebook PPC. Myslíme aj na firmy, ktoré sa rozhodli expandovať na český trh, preto používame aj inzertnú platformu Sklik. V stručnosti vám ich teraz predstavíme. 

Google Ads

Google patrí medzi top vyhľadávače na Slovensku, používa ho až deväť z desiatich užívateľov internetu a patrí medzi top marketingové kanály, vďaka ktorým môžete získať viac potenciálnych zákazníkov. Naše city sa tu plne zhodujú s rozumom, inzerovať cez Google vám odporúčame všetkými desiatimi!  

Seznam – Sklik 

Susedia Česi nevyhľadávajú len prostredníctvom Google, medzi obľúbené vyhľadávače patrí aj Seznam.cz. Na tvorbu reklamných kampaní firmy využívajú platformu Sklik. Ak sa chcete zamerať na český trh, choďte do toho s úspešnou kampaňou!

Facebook PPC 

Ľudia sú schopní na Facebooku a Instagrame stráviť aj niekoľko hodín denne, tak prečo to nevyužiť na oslovenie nových užívateľov? Áno, Facebook často vyzerá ako chaos, no nemajte obavy. Skúsený špecialista je niečo ako čarodej a aj džungľu dokáže premeniť na priestor pre stretnutia s vašimi s klientmi. Z bežného používateľa sa môže stať váš verný zákazník.

Etarget 

Starý dobrý Etarget je najrozsiahlejším PPC reklamným systémom na Slovensku a jednotlivé reklamy zobrazuje na približne 1000 portáloch! Za zmienku stojí aj fakt, že s touto platformou môžete oslovovať potenciálnych klientov v krajinách celej Strednej Európy! Ak chcete šíriť povedomie o značke, stavte na Etarget. 

Ako vidieť, online inzerciu neobmedzujú žiadne hranice. V Teapote môžeme voľne lietať a pretaviť naše nápady na horúce reklamné kampane do reality. 

Ak potrebujete pomôcť nájsť ideálnu platformu pre vaše podnikanie, radi vám poradíme a nájdeme to pravé orechové. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá. Akékoľvek otázky smerujte, prosím, na tento email.

Výhody PPC reklamy

Pozrite sa na primárne dôvody, prečo sa oplatí investovať do výkonnostného marketingu:

Financie pod kontrolou

Neplatíte za plošné zobrazovanie reklamy, ale za klik, teda za potenciálneho zákazníka a v tom spočíva čaro PPC. Vďaka tomu je kampaň oveľa výhodnejšia a vaše peniaze nevyhadzujete „do luftu”, keďže oslovujete tých, ktorí stoja o vaše produkty a zaujímajú sa o ne. Na čo mrhať zdrojmi na všeobecné publikum?

Presne vymedzená cieľovka

Menej je viac a ako sme už spomenuli, zamerať sa na všeobecnú skupinu ľudí sa nevypláca. Pomocou online marketingových nástrojov dokážeme presne špecifikovať vaše cieľové publikum a očistiť ho od užívateľov, ktorí sa nezaujímajú o vašu filozofiu a produkty. Reklama sa bude zobrazovať len tým správnym a ostatných nebude otravovať. Celá kampaň je efektívnejšia a lacnejšia. Dobrý deal, nie? 🙂 

Máte podrobný prehľad o kampani

Bez schopnosti analyzovať a merať výkonnosť reklamy sa nikde nepohnete. Efektívny marketing je práve o tom a navyše umožňuje merať výsledky v reálnom čase. Takto máte neustály prehľad o kampani, môžete vyhodnocovať okolnosti a na základe vykonanej analýzy upravovať stratégiu. 

Zostávate v kontakte so zákazníkmi

Sociálne siete a internet výrazne uľahčujú akúkoľvek komunikáciu a obzvlášť to platí po vzťahoch medzi firmami a zákazníkmi. Nemusia za vami chodiť osobne alebo vám telefonovať, ako to bolo kedysi. Prostredníctvom internetu sa na vás môžu obrátiť so svojimi otázkami a vy im flexibilne poskytnete všetky potrebné informácie. Vďaka tejto komunikácii si s nimi vytvoríte vzťah, môžete ho ďalej upevňovať a budovať vernosť. 

Využite PPC retargeting

Pokročilé nastavenia vám umožňujú znovu osloviť potenciálnych zákazníkov, ktorí určitým spôsobom o váš produkt prejavili záujem. Ako aj sami viete, keď niečo hľadáte na internete, stane sa, že časom na to zabudnete. PPC retargeting užívateľom pripomenie vašu ponuku a oživí v nich záujem o nákup. Ide o najpresnejšie cielenie, ak si už raz pozreli niektorý z produktov a zvýši sa pravdepodobnosť, že práve váš eshop bude ten, v ktorom budú nakupovať.

Dôvody, prečo sa obrátiť na PPC špecialistov z Teapotu

Odbremeníme vás a zabezpečíme spravovanie a tvorbu kampaní za pomoci všetkých spomenutých PPC platforiem. Samozrejme tomu predchádza analýza vašich súčasných kampaní, aby sme zistili, či potrebujú určité vylepšenia, prípadne navrhneme nové postupy. 

Keďže dôslednosť je našou silnou stránkou, príležitosti na zlepšenie nachádzame aj v rámci dizajnu, architektúry, funkčnosti webstránky a tiež zhodnotíme vašu dlhodobú stratégiu na sociálnych sieťach. 

Vo svojej práci PPC špecialistov sme:

Kreatívni

Nezdá sa to, ale ideálnemu PPCčkarovi nesmie chýbať veľká dávka kreativity a vynaliezavosti. Tieto vlastnosti sú dôležité pri tvorbe grafiky či reklamných textov, ako aj pri nastavovaní kampaní a hľadaní čo najvyššej účinnosti. A to všetko za čo najvýhodnejšiu cenu.

Zorganizovaní

Na to, aby tím správne fungoval, potrebujeme poriadok a dôkladne premyslený systém. To isté platí aj pri samotných kampaniach, na ktorých si dávame záležať. Analyzujeme štruktúru webstránky a následne túto analýzu použijeme pri nastavení štruktúry kampane. To je predpoklad k pozitívnym výsledkom.

Dôveryhodní

Môžeme sa spoľahnúť jeden na druhého a vždy držíme slovo, či už v rámci agentúry alebo vo vzťahu s klientom. Zdieľame. Čerstvo nadobudnuté poznatky jednotlivca sa obratom stávajú účinným prostriedkom pre celý kolektív. 

Zvedaví 

Uvedomujeme si, že online svet nám každý deň prináša novinky, pravidlá a účinné nástroje, ktoré majú vplyv na reklamu. Vďaka našej zvedavosti to máme pod kontrolou a teší nás, keď môžeme tieto čerstvé zmeny aplikovať do aktuálnych kampaní. 

Racionálne zmýšľajúci a sebakritickí

Pretože dokážeme odhaliť, priznať a následne konať v prípadoch, keď zistíme, že kampaň nejde podľa pôvodných predstáv.  Potrebné opatrenia prijímame flexibilne a rýchlo. Nebojíme sa pozrieť pravde do očí a pýcha musí ísť bokom, aby bol klient čo najviac spokojný.


Srdečne vám odporúčame ochutnať dúšok z PPC kampaní varených v Teapote. Ozvať sa nám môžete napríklad prostredníctvom tohto emailu.