Kvalitné PPC? Žilina, odpoveďou je Teapot!

Prečo máme to PPC tak radi? Pretože chceme mať vo veciach jasno a to isté očakávajú aj klienti. Pay Per Click kampane sú pre nás obľúbenou možnosťou, ako pritiahnuť na webové stránky a obzvlášť eshopy viac návštevníkov. Výhodou je, že klient platí len vtedy, keď reklama funguje. To znamená, že neplatí za jej plošné zobrazovanie, ale za každý klik. Znie to super, však?

Reči sa hovoria chlieb sa je. Veľké ramená nerobíme bezdôvodne. Podarilo sa nám dosiahnuť tisícky klikov od užívateľov, ktorých reklamy zaujali. Ak sa chcete na to pozrieť bližšie, prečítajte si prípadovú štúdiu jedného z našich klientov.

Spoľahlivý PPC špecialista? Žilina je jeho útočisko

Ak vaša firma sídli v Žiline alebo v priľahlých regiónoch,, prípadne v Bratislave, Košiciach alebo Prešove, obráťte sa na agentúru Teapot. Skvelé výsledky dosahujeme vďaka trom hlavným reklamným systémom a pre českých klientov máme v rukáve ešte jedného úspešného hráča. Poďte sa im spolu s nami pozrieť bližšie na zúbky.

Google Ads (Adwords)

Bez starého dobrého Google si takmer nikto nevie predstaviť internet. Faktom je, že až deväť z desiatich ľudí vyhľadáva práve pomocou platformy Google. Aj my v Teapote ho máme radi a na inzerovanie ho odporúčame každému klientovi. Google Ads eviduje viac ako 5 miliárd vyhľadávaní denne. To už je vskutku slušné číslo. Stačí už len správne nastavenie reklamy na ľudí, ktorých zaujal váš produkt.

Seznam – Sklik 

Pokiaľ je vaša firma orientovaná na český trh, odporúčame vám najväčšiu inzertnú platformu v Českej republike – Sklik, ktorý patrí pod portál Seznam.cz. Sklik funguje na rovnakom princípe ako Google Ads a určite by mal byť súčasťou marketingového plánu veľkých a malých firiem i nových značiek, ktoré vstupujú na trh.

Facebook PPC 

Napriek tomu, že Facebook často vyzerá ako veľký chaos, jeho silu netreba podceňovať. Na najväčšej sociálnej sieti nájdete svojich priateľov, rodinu i klientov (potenciálnych aj verných). Skúsený PPC špecialista sa cez túto „džungľu” bez problémov prelúska a vytvorí priestor na stretnutia medzi vami a vašimi klientmi. 

Etarget 

Bohaté skúsenosti máme aj v rámci kontextovej PPC reklamnej siete Etarget, ktorá je už na Slovensku populárnou klasikou. Ide o skvelú príležitosť, ako šíriť povedomie o vašej značke, keďže sa zobrazuje na viac ako 1000 webstránkach. No a aby toho nebolo málo, s Etargetom môžete robiť kampane v celej Strednej Európe. 

Výhodou online inzercie je, že vás neobmedzuje len na blízke okolie vášho pôsobenia. Preto množstvo nápadov a horúce kampane od agentúry Teapot môžu siahať ešte ďalej! 

Ochotne s vami prekonzultujeme akúkoľvek kampaň, preto nás neváhajte osloviť. Napíšte nám napríklad tu a spoločnými silami nájdeme pre váš biznis ideálne riešenie na mieru. 

Aké výhody prináša PPC reklama

Výkonnostný marketing má množstvo výhod. Čítajte ďalej a dozviete sa, prečo sa doňho oplatí investovať.

Jasná cieľovka

Strieľať so zaviazanými očami sa veru nevypláca. PPC kampane sa zameriavajú na ľudí, ktorých vaše produkty zaujímajú. Iste aj vás samých otravujú reklamy propagujúce produkty mimo vašich záujmov a potrieb. Online marketing nám dáva možnosť presnej špecifikácie vašej cieľovej skupiny, aby sa reklama mohla zobrazovať iba jej. Prostredníctvom vymedzenia konkrétnej skupiny ľudí bude celá kampaň efektívnejšia a lacnejšia oproti reklame v klasických médiách.

Presne viete, za čo platíte

Keďže PPC reklamy oslovujú hlavne potenciálnych zákazníkov, neplatíte za plošné zobrazovanie reklamy všeobecnému publiku. Ako sme už spomenuli, online priestor ponúka možnosť cieliť na ľudí, ktorí majú o vaše služby či produkty skutočný záujem. Výhodou je, že zaplatíte len za návštevníkov, ktorí na reklamu naozaj kliknú.

Máte detailný prehľad o kampani

Viete, kedy môžeme hovoriť o efektívnom marketingu? Vtedy, keď sa dá podrobne analyzovať a merať výkonnosť reklamy. Online marketing je skvelý vtom, že v reálnom čase môžeme merať výsledky, dôkladne vyhodnocovať okolnosti a na základe podrobných analýz flexibilne upravovať stratégiu. Mať prehľad je predpokladom k úspechu.

Vytvoríte si vzťah so zákazníkmi

Tak ako všetko okolo nás, aj internet a sociálne siete majú svoje plusy a mínusy. Je dôležité zamerať sa na tú pozitívnu stránku a využiť ju pre prospech vás aj vašich zákazníkov. Vďaka sociálnym sieťam môžete obojsmerne komunikovať. Zákazníci sa na vás môžu priamo obrátiť so svojimi požiadavkami alebo otázkami a vy môžete okamžite reagovať a postupne si s nimi vytvoriť priaznivý vzťah. Takýmto spôsobom si vybudujete dôveru.

Ako funguje PPC retargeting?

Ak ľudia už nejakým spôsobom prejavili záujem o vaše produkty alebo služby, je čas využiť PPC retargeting, pretože ide o spôsob, ako na nich čo najpresnejšie cieliť reklamné kampane. Pokiaľ už navštívili vašu facebookovú alebo webovú stránku, je na vás, aby ste im svoju ponuku pripomenuli vo fáze rozhodovania sa o nákupe. Stačí, ak si počas fázy prieskumu jedenkrát pozreli vo vašom eshope určitú vec. Vašou úlohou je im ju v ďalšom období pripomenúť. Touto stratégiou sa zvýši pravdepodobnosť, že sa nakoniec rozhodnú pre kúpu.

Prečo si na PPC kampaň vybrať práve Teapot 

Pretože sa postaráme o kompletnú správu a tvorbu kampaní prostredníctvom relevantných PPC systémov. Podrobne zanalyzujeme stav vašich aktuálnych kampaní, navrhneme zlepšenia a ak to bude nutné, tak rovno aj nové postupy. Na klientoch nám záleží, preto ideme ešte ďalej a naša práca nekončí pri samotnej kampani.

Neustále hľadáme príležitosti na zlepšenie, preto sa pozrieme na stav celej vašej marketingovej komunikácie. Okrem dizajnu nás zaujíma aj architektúra, funkčnosť webovej stránky i nastavenie dlhodobej stratégie na vašich sociálnych sieťach.

Ako PPC špecialisti sme:

Dôslední a systematickí

Bez systému nič nebude fungovať tak, ako má a pri tvorbe kampaní to platí niekoľkonásobne. Dôslednú analýzu štruktúry webovej stránky využijeme pri nastavovaní štruktúry kampaní. Pre kvalitného PPC špecialistu je poctivý rozbor na prvom mieste.

Spoľahliví 

V našom tíme sú ľudia, ktorí sa môžu bezpochyby spoľahnúť jeden na druhého. Nikto z nás si svoje čerstvo nadobudnuté know-how nenecháva pre seba a nesedí na svojich vedomostiach. Vždy ich medzi sebou zdieľame, aby prosperoval celý tím. Ďalšou vecou je, že vždy držíme slovo nielen vo vnútri agentúry, ale aj s klientmi.

Neustále bádajúci 

V dynamicky sa meniacom online svete sa musí každý PPC špecialita obracať a zaujímať sa o novinky. Sme radi, ak môžeme do aktuálnych kampaní aplikovať nové funkcie a čerstvé zmeny. Jednotlivé platformy stále prichádzajú s niečím novým, preto to pozorne sledujeme a držíme krok s trendom.

Racionálni a sebakritickí 

Človek je tvor omylný. Ak kampaň nejde podľa očakávaní, neleníme a chybičky dokážeme odhaliť, priznať a okamžite napraviť. Chceme predsa, aby bol klient spokojný, preto opatrenia prijímame rýchlo a flexibilne.

Kreatívni a vynaliezaví

Práca PPCčkara nie je len o písaní reklamných textov či vymýšľaní grafík. Hravého a kreatívneho ducha si vyžaduje aj nastavovanie, prestavovanie a hľadanie vyššej účinnosti za menej financií. Je to doslova alchýmia a práve to nás baví!

Nehanbite sa a nazrite do sveta PPC kampaní od Teapotu. Napíšte nám na tento email a my sa vám ozveme. Tešíme sa!