Keď Teapot robí PPC, Nitra ide hore raketovou rýchlosťou

Aj vy ste spokojní, keď viete, na čom ste? Presne to isté chceme aj my a rovnako pristupujeme k našim klientom. PPC (Pay Per Click) kampane máme radi, pretože ide o skvelý spôsob, ako na webové stránky a eshopy pritiahnuť viac ľudí. Klienti sú ochotní zaplatiť, len za to, čo funguje a prináša výsledky. To znamená, že reklama je úspešná vtedy, keď užívatelia na ňu kliknú.  

Myslíte si, že to hovoríme len tak? Roky skúseností a tisícky užívateľov, ktorých sme zaujali vás možno presvedčia. A pokiaľ stále pochybujete a chcete vidieť čierne na bielom, prinášame vám prípadovú štúdiu nášho klienta. 

Hľadá sa PPC špecialista? Nitra je jeho rajón

Firmám z Nitry, Bratislavy, Košíc alebo neďalekého okolia prinášame vynikajúce výsledky vďaka trom hlavným reklamným systémom. Pre klientov s pôsobením na českom trhu máme ešte jedno eso v rukáve: 

Facebook PPC 

Máte medzi svojimi známymi niekoho, kto nie je na Facebooku? Pravdepodobne je takých ľudí len veľmi málo, veď ide o najväčšiu sociálnu sieť na svete! Okrem vás, vašej rodiny a priateľov sú na Facebooku aj vaši klienti. Táto platforma má pre firmy obrovský potenciál. Stačí len šikovný a skúsený špecialista a zdanlivo chaotické miesto sa zmení na priestor pre stretnutia s potenciálnymi i stálymi klientmi. 

Google Ads (Adwords)

Vyhľadávač Google používajú takmer všetci. Štatistiky hovoria, že až 9 z 10 ľudí vyhľadáva pomocou platformy Google. My v Teapote ho máme veľmi radi, a preto ho na inzerciu odporúčame aj vám. 

Etarget 

Úspešné reklamy tvoríme aj v kontextovej PPC reklamnej sieti Etarget, ktorá na Slovensku patrí medzi obľúbencov. Ak ste doteraz nevedeli, tak Etarget vám umožňuje robiť kampane v celej Strednej Európe!

Seznam – Sklik 

Ak je vaše podnikanie zamerané na susedov Čechov, určite vás bude zaujímať inzertná platforma Sklik, ktorá patrí pod portál Seznam.cz. Sklik je v Českej republike jedným z najpoužívanejších vyhľadávačov. Pre firmy ide o vynikajúcu príležitosť na spustenie úspešných kampaní.  

Už je vám asi jasné, že Teapot neobmedzuje kampane len na blízke okolie. Faktom je, že online inzercia ponúka veľa možností a žiadne hranice jej nestoja v ceste! 

Chceli by ste sa o PPC dozvedieť viac a spustiť úspešnú kampaň? Ešte pred tým, ako sa nám zveríte do rúk, nebojte sa na nás obrátiť s akýmikoľvek otázkami. Radi vám pomôžeme. Napísať nám môžete napríklad sem. Pre vašu firmu nájdeme to najlepšie riešenie!

Výhody PPC inzercie

Ak vás zaujímajú primárne výhody výkonnostného marketingu, čítajte ďalej a zistite, prečo by ste doňho mali investovať aj vy. 

Ušetríte a presne viete, za čo platíte 

PPC reklama je skvelá v tom, že platíte len za návštevníka, ktorý skutočne klikne na reklamu. A to je ten, ktorý má o váš produkt záujem. Hovoríme teda o potenciálnom zákazníkovi. Platiť za plošné zobrazovanie reklamy nie je efektívne, keďže mnohí ľudia nepatria do vašej cieľovky. PPC kampane vám umožňujú presne zasiahnuť terč a ušetriť peniaze!

Máte detailné informácie o priebehu kampane

Neodmysliteľnou súčasťou efektívneho marketingu je schopnosť analyzovať a merať výkonnosť kampaní. V online svete to máte ešte jednoduchšie – výsledky meriate v reálnom čase, vyhodnocujete konkrétne okolnosti a na základe detailných analýz upravujete stratégiu tak, aby vám mohla priniesť vytúžené ovocie.  

Vašu cieľovku tvoria ľudia, ktorých zaujímate

Zamerať sa na všetkých sa nevypláca. Už sme to načrtli v prvom bode, dôležité je zamerať sa na ľudí, ktorí majú o vašu vec záujem. Pýtate sa, ako zistíte, aká je vaša cieľová skupina? O to sa predsa postaráme. Online marketing nám dáva možnosť presne špecifikovať vaše cieľové publikum a len jemu zobraziť vašu reklamu. Tým bude celá kampaň efektívnejšia a lacnejšia, na rozdiel od reklám v tradičných médiách.

Ste v kontakte so svojimi zákazníkmi

Sociálne siete a internet sú vynikajúcim miestom pre komunikáciu s vašimi klientmi. Výhodou je, že sa na vás môžu priamo obrátiť s otázkami alebo požiadavkami a vy ste schopný okamžite reagovať a vytvárať či upevňovať vzťah. Predpokladom k vernosti sú priaznivé vzťahy, či už v osobnej alebo pracovnej rovine. 

Prečo využiť PPC retargeting?

Dôvod je jednoduchý. PPC retargeting predstavuje najlepšie riešenie, ako čo najpresnejšie cieliť reklamné kampane na ľudí, ktorí určitým spôsobom prejavili o produkt záujem. Ak už navštívili vašu webovú alebo Facebook stránku, môžete sa im pripomenúť v čase fázy uvažovania nad nákupom.

Pointa je v tom, že stačí, aby si raz pozreli vo vašom eshope nejaký produkt a na vás je to, aby ste im ho v nadchádzajúcom období pripomínali. Vďaka tejto stratégii sa zvýši šanca, že sa rozhodnú nakupovať. 

Prečo práve Teapot?

Naši odborníci z Teapotu sa postarajú o kompletnú správu a tvorbu reklám. Využívame všetky spomínané relevantné PPC systémy. Našou úlohou je analýza stavu a nastavenia vašich prebiehajúcich kampaní. Ďalej pripravíme vylepšenia a navrhneme úplne nové postupy. Kampaňami to nekončí.

Pozrieme sa na stav celej vašej marketingovej komunikácie, aby sme objavili príležitosti na zlepšenie. Zaoberáme sa dizajom, architektúrou, funkčnosťou webových stránok a taktiež nastavením dlhodobej stratégie na platformách, ako sú sociálne siete. 

Ako PPC špecialisti by sme sa definovali takto:

Sme dôveryhodní

Jeden druhému môžeme dôverovať a vždy sa na nás dá spoľahnúť. Taktiež medzi sebou zdieľame naše nové poznatky a navzájom sa obohacujeme o cenné know-how, aby bol celý tím úspešný a pokrokový. Darí sa nám aj preto, lebo čo povieme, to platí v interných aj externých vzťahoch. 

Máme radi poriadok

Dôslednosť a systém predchádza úspešnej kampani. Pozorne analyzujeme štruktúry webových stránok a výsledky analýzu uvádzame do praxe pri nastavovaní štruktúry kampaní. Vytvoriť systém založený na dôslednom rozbore je pre nás samozrejmosťou.

Permanentne sledujeme novinky 

Neustále meniaci sa online svet si vyžaduje veľkú dávku zvedavosti. Sme radi, keď môžeme aplikovať nové poznatky do aktuálnych kampaní a zvýšiť tak ich výkon!

Nebojíme sa priznať si chybu 

Nikto nedokáže napraviť chybu bez toho, aby si ju najskôr priznal. Ak niečo nefunguje, ihneď sa to snažíme odhaliť, priznať a flexibilne prijať potrebné opatrenia. Sme pohotoví a klientov rozpočet je pre nás dôležitejší ako vlastná hrdosť.

Sme entuziastickí 

Nie sme kreatívni len čo sa týka reklamných textov alebo grafiky. Vieme sa nadchnúť aj pre nastavovanie, prestavovanie a pátranie po vyššej účinnosti za oveľa menej financií. To vyžaduje kreatívneho a súťaživého ducha! 
Ochutnajte dúšok z našich PPC kampaní, ktoré varíme v Teapote. Napíšte nám na tento email a dozviete sa viac. Tešíme sa na našu prípadnú spoluprácu.