Teapot robí SEO: Trenčín ide do nekonečna a ešte ďalej!

Patríte medzi hŕstku šťastlivcov, ktorých webové stránky sa objavujú medzi prvými výsledkami v internetových vyhľadávačoch? Tlieskame, to je snom nejedného majiteľa webu či e-shopu. Ak vás frustruje nízka pozícia a minimálna (alebo skôr žiadna) viditeľnosť, určite by vás mala zaujímať optimalizácia webových stránok v oblasti Trenčín. Zišli by sa vám SEO služby na mieru? Výborne, konečne ste natrafili na riešenie. V tomto článku sa s vami podelíme o užitočné informácie ohľadom SEO, aby ste mali jasno v tom, čo treba zlepšiť.

Teapot je spoľahlivá SEO agentúra, Trenčín patrí do nášho impéria

Ako asi sa dá robiť SEO z Bratislavy pre firmy z Trenčína? Čítajte ďalej: 

Trenčín SEO – optimalizácia firmy z mesta a okolitých oblastí

Teapot a lokálpatriotizmus, to nejde dokopy. Služby optimalizácie webových stránok od nás sú dostupné pre každého, bez ohľadu na miesto pôsobenia. Čo sa týka úspešného SEO, to závisí od úplne iných faktorov. No, poďme si ich rozobrať bližšie.

V niektorých mestách jednoducho nenájdete kvalitného SEO konzultanta, ale preto ešte nemusíte vešať hlavu. Ešteže internet prináša veľa možností, ako takého nájsť.

Je dôležité posvietiť si na jeho referencie a tiež spokojnosť klientov, s ktorými spolupracuje alebo spolupracoval. 

SEO je občas mágia, no my v Teapote radi čarujeme a prinášame klientom vynikajúce výsledky. No ale dosť bolo ospevovania, toho je schopný každý. Pozrite sa radšej na case study jedného z našich klientov a potvrdí sa vám tvrdenie, že sme čarodejníci. 

Sme známa SEO firma. Trenčín sa s Teapotom dlhšie kamaráti

Záleží na tom, že pracujeme z bratislavského Ružinova? Vôbec, SEO služby od Teapotu môžu využiť klienti z rôznych kútov Slovenska. Či už sídlite v Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline alebo v obciach, o ktorých nikdy nikto nepočul, je to jedno. Sme tu pre všetkých bez ohľadu na miesto pôsobenia. No zrejme máte na srdci otázku, že ako komunikujeme s mimobratislavskými klientmi. Žiadne obavy, nemusíte za nami cestovať cez pol Slovenska, uprednostňujeme efektívnejšie a pohodlnejšie spôsoby: e-mail, online videohovory či telefonickú komunikáciu.

Teapot Loves SEO 

Tí, ktorí nás poznajú dlhšie, už dobre vedia, že SEO je pre nás tou najchutnejšou šálkou čaju. Iste by ste radi zistili, ako chutia jasne merateľné dosiahnuté výsledky. Ako SEO konzultant a špecialista s množstvom skúseností máme jasný cieľ: zaistiť posun v neplatenom (organickom) vyhľadávaní. Predpokladom k úspešnému biznisu našich klientov sú predné pozície v internetových vyhľadávačoch Google i Seznam. Dbáme na to, aby mali vždy dokonalý prehľad o tom, akú hodnotu získajú za svoje investované peniaze. Robíme to formou presne popísaných výstupov našej vykonanej práce. Áno, zvykneme dať aj na intuíciu, no len to sa o úspech nepostará. Opierame sa o analytické a štruktúrované dáta, čím sa odlišujeme od drvivej väčšiny SEO-čkárov. Tajomstvo úspechu tkvie v SEO a obsahovej stratégii.  

Kvalitné SEO služby – Trenčín, máš sa na čo tešiť! 

Klientom vyžadujúcim naše služby poskytujeme dvojaký typ služieb. Každú výzvu najskôr uchopíme technicky, aby sme vedeli, od čoho sa treba odpichnúť. Následne si všetko rozanalyzujeme, odfaktorujeme a zozbierané dáta nahodíme do chlievikov (tabuliek). Keď sú dáta na správnom mieste, pustíme sa do tvorby a implementácie stratégie. Následne všetko pravidelne vyhodnocujeme a klientom posunieme reporty. A teraz prichádza tá krajšia, kreatívna časť. Vytvoriť dobrú reklamu je umenie. 

Úspešné značky vzbudzujú dobrý dojem a zákazníci majú o nich pozitívnu mienku. Takže našou úlohou je nenásilným spôsobom vytvárať so značkou vzťah. Žiaden násilný predaj, to sa už dnes nenosí. Efektné sú práve natívne PR články, ktoré podľa relevantných kľúčových slov optimalizujeme, aby ich vyhľadávače vedeli nájsť. Skĺbiť Google preferencie s potrebami zákazníkov je umenie. Doslova. 

Čo sa týka toho, koľko naše služby stoja, nečakajte cenník. Ku klientom pristupujeme individuálne a prinášame im riešenia na mieru, s ohľadom na vzájomné potreby, limity a možnosti. 

Čo je to SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávačeSearch Engine Optimization (SEO) je spôsob úpravy webových stránok tak, aby boli jednoduchšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je posunúť webové stránky na prvé priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané kľúčové slová, ktoré prinesú najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Viac návštevníkov z vyhľadávačov. Jednoducho, klient niečo hľadá na Google – a práve vaša stránka je odpoveďou, ktorú nájde. (To sa nedeje len tak, z ničoho nič. V oceáne konkurencie uspeje stránka len cez SEO.) 
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zadarmo. Kvalitný obsah = nové návštevy v dlhodobom horizonte. 
  • Nárast povedomia o značke. Organické návštevy podporujú brand awareness o vašej značke a stránke. Vďaka mysleniu a plánovaniu vopred sa v budúcnosti môžete tešiť na väčšie množstvo priamych návštev. Nebudú márniť čas googlením, ihneď sa obrátia na vás. 

Je SEO zadarmo? 

Za priame organické návštevy alebo tie z vyhľadávačov sa neplatí. ALE. Aby ste sa dostali do tohto štádia, musíte na to vynaložiť finančné prostriedky. Práca skúseného profesionálneho SEO špecialistu má istú hodnotu aj cenu. Ide o investíciu do budúcnosti a záležitosť, na ktorú sa treba pozerať z dlhodobého hľadiska. Výsledky sa prejavia obvykle po troch až šiestich mesiacoch intenzívnej práce. Výsledné ovocie vám však bude chutiť.  

Čo si všímame v rámci práce na optimalizácii 

Sledujeme vybrané KPI ukazovatele – Key Performance Indicators. Ide o metriky, vďaka ktorým viete, či sa uberáte správnym smerom a či sa približujete k stanoveným cieľom. 

Za smerodajné ukazovatele výkonnosti považujeme:

  • vyššiu organickú návštevnosť;
  • posun v priečkach sledovaných kľúčových slov;
  • konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • bounce rate (t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustili bez vykonania akejkoľvek inej akcie), čím je nižší, tým lepšie; 
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nie je schopný prejsť, alebo URL vracajúca chybný stavový kód;
  • stránky s priveľkou mierou opustenia, je potrebné ich optimalizovať;
  • priemer zobrazených stránok na jednu návštevu.

Poskytujeme kurzy SEO. Trenčín môže čarovať s našou pomocou

Kvalitné SEO máme v malíčku a za svojimi vedomosťami, schopnosťami a skúsenosťami si stojíme. Dôkazom toho sú spokojní klienti. Toto umenie si ale nenechávame len pre seba, šírime ho ďalej prostredníctvom obohacujúcich SEO kurzov, na ktorých sa s vami podelíme o naše know-how. Po ich absolvovaní budete sami vedieť, ako zlepšiť pozíciu webovej stránky vo vyhľadávačoch.  

V prípade záujmu vás prosíme, aby ste vyplnili tento kratučký formulár. My vás následne budeme kontaktovať a oznámime vám najbližší voľný termín kurzu.  

Chceli by ste zdarma SEO školenie? Trenčín čaká na váš úspech!

Prinášame vám praktického sprievodcu s informáciami o tom, ako robiť SEO čo najlepšie. Chcete ju získať bezplatne? Vyplňte formulár, ktorý na vás čaká na konci tejto stránky. 

Si SEO freelancer? Trenčín potrebuje aj tvoje služby!

Ak si SEO freelancer, určite ťa poteší naša lákavá ponuka. V Teapote denne pracujeme s množstvom zaujímavých klientov, čiže ak máš kapacitu na nové spolupráce a chceš nazrieť do problematiky optimalizácie webových stránok trochu hlbšie, ozvi sa nám na tento email a následne preberieme prípadnú spoluprácu. V našom tíme sú super ľudia, takže je to práca snov! Tešíme sa! 🙂