Teapot robí SEO, Prievidza sa posúva vyššie

Ak je vaša stránka medzi prvými výsledkami vo vyhľadávačoch, dovoľte nám pogratulovať vám, ste šťastný človek. Mnohých majiteľov webových stránok frustrujú nízke pozície a takmer žiadna viditeľnosť. Ak patríte medzi nich a zaujíma vás optimalizácia webových stránok v lokalite Prievidza a tiež SEO služby na mieru, natrafili ste na ten správny článok. Ste začiatočník? Pár minút venovaných nasledujúcim riadkom vám pomôže v tom, aby ste mali v téme SEO jasnejšie.

Sme SEO agentúra, Prievidza patrí k našim pôsobiskám

Pozrite sa na to, ako sa dá z bratislavského Ružinova robiť SEO aj pre firmy z Prievidze:

Prievidza SEO – optimalizácia firmy z mesta a okolitých oblastí

Teapot sa neobmedzuje niečím takým, ako je lokálpatriotizmus. Kvalitné služby optimalizácie webových stránok sú na dosah pre všetkých a nezáleží na tom, kde sa nachádzate. Úspech SEO závisí od iných faktorov. Akých? 

Márne hľadáte kvalitného SEO konzultanta vo vašom meste? Je to zbytočné, online priestor ponúka skvelé možnosti a miesto pôsobenia vás naozaj nemusí zaujímať. To, na čo by ste si mali posvietiť, sú jeho referencie, teda výsledky, ktoré sa mu podarilo dosiahnuť. Druhým dôležitým faktorom sú aj firmy a značky, s ktorými spolupracoval a ktoré sú spokojné s jeho prácou. 

SEO je doslova alchýmia a veľmi nás to baví. Ale vieme, že dôležitejšie sú skutky, nie slová, preto sa pozrite na prípadovú štúdiu jedného z našich klientov, kde sa presvedčíte o tom, akí sme alchymisti. 

Sme známa SEO firma. Prievidza sa Teapotom dobre pozná

Aj keď pracujeme z Bratislavy, naše SEO služby sú dostupné pre firmy z rôznych miest. Či už sídlite v Trenčíne, Košiciach, Banskej Bystrici alebo nebodaj v Ižipovciach, Plechoticiach, prípadne v Diviakoch nad Nitricou, sme tu pre vás. A ako komunikujeme s mimobratislavskými klientmi? Na stretnutia nemusíte nikam dochádzať, všetko riešime pohodlne a s ohľadom na časovú efektivitu prostredníctvom e-mailu, online mítingov alebo telefonicky. Všetko sa dá, keď sa chce! 

Teapot Loves SEO 

O agentúre Teapot už mnohí vedia, že SEO je našou šálkou čaju. Ak chcete, pripravíme ho aj vám, jasne merateľné dosiahnuté výsledky vám určite ulahodia. 

Ako SEO konzultant a špecialista s bohatými skúsenosťami máme jasný cieľ: postarať sa o posun v organickom (neplatenom vyhľadávaní). Predné pozície vo vyhľadávačoch Google či Seznam sú istým predpokladom k úspechu našich klientov. Záleží nám na tom, aby klienti vždy vedeli, čo sa svoje peniaze získajú, preto im poskytujeme detailne popísané výstupy našej odvedenej práce. Niekto by možno povedal, že sa treba spoliehať na intuíciu a do istej miery s tým súhlasíme. No alfou a omegou sú štrukturované a analytické dáta a týmto prístupom sa odlišujeme od väčšiny SEO špecialistov. Čo je receptom na úspech? SEO a obsahová stratégia..

Kvalitné SEO služby – Prievidza, priprav sa na nás! 

Keď chcú od nás klienti žiadajú pomoc pre ich biznis, poskytujeme im dvojaký typ služieb. V prvom rade treba výzvu uchopiť technicky, teda pozrieť sa na to, s akými kartami budeme hrať. Starostlivo si všetko rozanalyzujeme, odfaktorujeme a dáta nahodíme do tabuliek. Ak už je všetko pekne čierne na bielom, vytvoríme a implementujeme stratégiu. Tam to ale nekončí, priebežne vyhodnocujeme, kam naše aktivity smerujú a klientom všetko reportujeme. Takto vyzerá tá technickejšia časť a teraz prejdeme ku kreatíve. Reklama je tiež umením.

Ak chce byť značka úspešná, je nutné, aby z nej mali potenciálni zákazníci dobrý dojem. Aj tu sa chopíme úlohy a nenásilným spôsobom s ňou pomáhame vytvárať vzťah. Už sa to nerobí ako kedysi, keď sa reklamy snažili silou-mocou predať nejaký produkt. Cesta je v natívnych PR článkoch, ktoré podľa kľúčových slov optimalizujeme pre vyhľadávače. Ide u umenie skĺbiť potreby zákazníkov s Google preferenciami

Na rovinu, ak budete chcieť využiť naše služby, nečakajte žiadny cenník, to sa v Teapote nenosí. Nemáme proti tomu nič, ale ku klientom pristupujeme individuálne a servis prispôsobujeme vzájomným potrebám, možnostiam a limitom. 

Čo je to SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávačeSearch Engine Optimization (SEO) je metóda úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Zámerom SEO je dostať webové stránky na prvé pozície v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané kľúčové slová, ktoré prinesú najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Vyššiu návštevnosť z vyhľadávačov. Jednoducho, klient hľadá na Google – a práve vaša stránka je odpoveďou, ktorú nájde. (To sa nedeje len tak náhodou. V mori konkurencie uspeje stránka len cez SEO.) 
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zdarma. S kvalitným obsahom vám vyhľadávače budú posielať nové návštevy aj v dlhodobom horizonte.
  • Nárast Brand Awareness. Organické návštevy podporujú rast povedomia o vašej značke a stránke. Myslite a plánujte dopredu, v budúcnosti sa budete tešiť z väčšieho množstva priamych návštev. Klienti sa rovno obrátia na vás, pretože nepotrebujú googliť.

Je SEO zadarmo? 

Za organické návštevy, či už priame alebo z vyhľadávačov nezaplatíte nič. Do tohto štádia sa dostanete tak, že najskôr na to vynaložíte určité finančné prostriedky. Profesionálne SEO má svoju hodnotu a, prirodzene, aj cenu. Treba si uvedomiť, že je investíciou do budúcnosti a dlhodobou záležitosťou, ktorá sa neukáže hneď. Zvyčajne je to až po 3 – 6 mesiach sústavnej práce, ale výsledky stoja za to!  

Čo sledujeme v rámci práce na optimalizácii 

Zaujímajú nás smerodajné faktory, preto sa pozeráme po vybraných KPI ukazovateľoch. Key Performance Indicators (KPI) sú metriky, ktoré vám prezradia, či sa približujete k vytýčeným cieľom. 

Za kľúčové ukazovatele výkonnosti považujeme:

  • zvýšenie organickej návštevnosti;
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov;
  • konverzie (žiaduce akcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • bounce rate (t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie), čím je nižší, tým lepšie; 
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód;
  • stránky s neprimeranou mierou opustenia, ktoré je potrebné optimalizovať;
  • priemer zobrazených stránok na návštevu.

Poskytujeme kurzy SEO. Prievidza môže čarovať s našou pomocou

Vieme, ako na kvalitné SEO a za svoje vedomosti, schopnosti a skúsenosti by sme dali ruku do ohňa. Ale toto umenie nepotrebujeme skrývať, práve naopak! Prostredníctvom SEO kurzov sa s vami radi podelíme o naše know-how, aby ste aj vy vedeli, ako posunúť webovú stránku čo najvyššie v internetových vyhľadávačoch.  

Ak by ste mali záujem, vyplňte, prosím, tento krátky formulár. Následne sa vám ozveme s najbližším voľným termínom kurzu.  

 

Chceli by ste zadarmo SEO školenie? Prievidza čaká na váš úspech!

Pripravili sme pre vás praktickú príručku s informáciami, ako robiť SEO čo najlepšie. Získate ju bezplatne, keď vyplníte formulár na spodu tejto stránky. 

Si SEO freelancer? Prievidza hľadá aj tvoje služby!

Zrejme si tento článok neposkytol žiadne nové informácie, lebo optimalizácia pre vyhľadávače je pre teba malina. Napriek tomu ťa možno potešíme. V Teapote pracujeme s množstvom zaujímavých klientov a ak hľadáš nové spolupráce, chceš si prehĺbiť svoje SEO znalosti a pátraš po útočisku s podobnými alchymistami, ako si ty, napíš nám na na tento email, kde preberieme prípadnú spoluprácu. Heslo: Optimalicus Riddiculus!