Teapot robí PPC, Prešov kliká

Prečo práve PPC kampane? Jednoducho chceme, aby naši klienti dosahovali výsledky! Klientova spokojnosť = naša spokojnosť. PPC predstavuje ideálnu cestu, ako zvýšiť návštevnosť webstránok a eshopov. 

Pay Per Click je forma reklamy, ktorej cena závisí od počtu kliknutí. To znamená, že ako klient neplatíte za jej zobrazenie vo výsledkoch, ale za každý klik. A to chce predsa každý – platiť za to, čo „klape ako hodinky”! 

Stále pochybujete? V tomto článku sa dozviete, aké výhody prináša PPC. Ešte predtým však odporúčame pozrieť si prípadovú štúdiu jedného z našich spokojných klientov. 

Hľadá sa PPC špecialista. Prešov, čo nám vieš ponúknuť?

Pokiaľ ste z Prešova, Bratislavy, Košíc alebo blízkeho okolia, môžete sa na nás obrátiť. Používame tri hlavné a overené reklamné systémy na Slovensku – Google Ads, Facebook PPC a Etarget. V rukáve máme ešte jedného špeciálneho „game changera” s pôsobením v susednom Česku – Sklik. 

Facebook PPC 

Instagram a Facebook patria medzi najväčšie sociálne siete a bola by škoda nevyužiť ich vplyv. S veľkou pravdepodobnosťou ich používate vy, vaša rodina, priatelia, známi a dokonca aj vaši stáli a potenciálni klienti. Často to vyzerá ako chaotické miesto, ale ostrieľaný PPC špecialista si v tom vie pekne upratať a vytvoriť úspešnú kampaň!

Google Ads

Viete si predstaviť internet bez Google? Asi by sme si ťažko zvykali, veď tento vyhľadávač používa až deväť z desiatich slovenských užívateľov internetu. Pre vás ako inzerenta je Google jedným z najefektívnejších marketingových kanálov. Používame ho my a to isté odporúčame aj vám. 

Etarget 

Bohaté skúsenosti máme aj v rámci kontextovej PPC reklamnej siete Etarget, ktorá sa na Slovensku považuje už za klasiku, keďže zobrazuje reklamy na približne 1000 platformách. Netreba zabudnúť na fakt, že Etarget ponúka možnosť tvoriť kampane v celej Strednej Európe.  

Seznam – Sklik 

Inzertná platforma Sklik je niečo ako Google, dokonca sa označuje ako jeho český protipól a patrí medzi top vyhľadávače v Českej republike. Ide o vynikajúcu príležitosť pre efektívnu a úspešnú reklamu.

Ako ste si mohli všimnúť, online inzercia nie je obmedzená žiadnymi mantinelmi a hranicami. Horúce PPC kampane od agentúry Teapot siahajú oveľa ďalej. 

Ak hľadáte spoľahlivú agentúru, neváhajte sa na nás obrátiť, s radosťou vám odpovieme na vaše otázky a pomôžeme s akoukoľvek kampaňou. Veríme, že spolu nájdeme to najlepšie riešenie pre vašu firmu. Kontaktovať nás môžete napríklad tu

Čo môžete získať PPC inzerciou?

Výkonnostný marketing je skvelý nástroj na šírenie povedomia o značke, návštevnosti webovej stránky a nakoniec aj zvýšenie dopytu. V nasledujúcich riadkoch sa môžete pozrieť na jeho hlavné výhody: 

Cenová dostupnosť a transparentnosť

PPC reklamy oslovujú hlavne potenciálnych zákazníkov, ktorí o váš produkt stoja. Je neefektívne investovať do plošnej reklamy, ktorá sa zameriava na všetkých vrátane ľudí, ktorých nezaujímate. Prečo za niečo také platiť? PPC kampane sú cenovo dostupné a transparentné, pretože platíte len za návštevníka, ktorý klikne na reklamu. Znie to super, však?

Vždy ste v obraze

Pointou efektívneho marketingu je schopnosť analyzovať a merať výkonnosť reklamy. V online marketingu to je ešte jednoduchšie – výsledky meriate v reálnom čase, vyhodnocujete okolnosti a na základe podrobných analýz môžete upravovať stratégiu. Inými slovami – vždy máte prehľad.

Poznáte cieľové publikum

Neoplatí sa cieliť na všetkých. Ako sme už spomenuli, efektivita PPC spočíva v tom, že sa zameriavate na ľudí, ktorí majú o vaše produkty záujem. Online marketing nám umožňuje presne špecifikovať vašu cieľovku a smerovať reklamu iba na ňu. To znamená, že kampaň je efektívna a lacnejšia, na rozdiel od reklamy umiestnenej v klasických médiách.

Dobré vzťahy so zákazníkmi

Sociálne siete sú dobrou príležitosťou na obojstrannú komunikáciu so zákazníkmi. Výhodou je, že jednoducho a rýchlo sa na vás môžu obrátiť so svojimi otázkami, námietkami a požiadavkami a vy môžete flexibilne odpovedať a budovať si s nimi pozitívny vzťah. Komunikácia a dobré vzťahy sú predpokladom k vernosti. To isté platí aj pri zákazníkoch. 

Sila PPC retargetingu

Ak už ľudia nejakým spôsobom prejavili o váš produkt záujem, PPC retargetingom sa im opäť dokážete pripomenúť aj počas dôležitej fázy – uvažovania nad nákupom. Netreba k tomu veľa. Počas fázy prieskumu vo vašom eshope potenciálneho zákazníka zaujme konkrétny produkt a v nasledujúcom čase je vašou úlohou pripomenúť sa mu na viacerých miestach. Takto si ho lepšie zapamätá a zvýši sa pravdepodobnosť, že si spomínanú vec zakúpi. 

Prečo sa pri PPC kampani zveriť do rúk Teapotu?

Prostredníctvom relevantných PPC systémov zabezpečíme celkovú správu a tvorbu kampaní. Dôkladne zanalyzujeme aktuálny stav a nastavenie vašich prebiehajúcich kampaní a postaráme sa o dotiahnutie detailov, alebo navrhneme celkom nové postupy. Kampaňami to ale nekončí.

Zaujíma nás celkový stav vašej marketingovej komunikácie a neustále hľadáme príležitosti na zlepšenie. Sme detailisti a všímame si architektúru, dizajn i funkčnosť webstránky a taktiež nastavenie dlhodobej stratégie na sociálnych sieťach.

Ako PPC špecialisti by sme sa opísali takto:

Sme systematickí a doťahujeme veci do konca

Systém je kľúčom k úspechu a keďže ho máme radi, analyzujeme štruktúru webstránky a následne zistenia aplikujeme pri nastavení štruktúry kampaní. Je to možno mravčia práca, ale vytvorenie systému založeného na dôslednom rozbore je pre nás prioritou.

Sme stále zvedaví 

Dynamicky sa meniaci online svet stále prichádza s novinkami a trendmi, preto s nimi držíme krok a sme spokojní, keď môžeme uviesť do praxe tieto zmeny rozhrania nových funkcií či pravidiel do súčasných kampaní. 

Sme racionálni a sebakritickí 

Ľudia tiež robia chyby, no tí úspešní sa neboja priznať si to. Neskrývame sa, keď sa niečo nepodarí. Ak kampaň nejde podľa pôvodných predstáv, dokážeme odhaliť nedostatky a potrebné opatrenia sa snažíme vykonať čo najrýchlejšie, aby bol klient spokojný. To je pre nás na prvom mieste.

Sme hraví a súťaživí

Kreativitu neobmedzujeme len na tvorbu grafiky či vymýšľanie úderných reklamných textov. „Out of the box” myslenie nám pomáha nastavovať, prestavovať a hľadať vyššiu účinnosť za menej peňazí. 

Sme dôveryhodní

V našom tíme sa môžeme spoľahnúť jeden na druhého. Dôvera je základom v každej oblasti. Ďalšia vec je, že vždy medzi sebou zdieľame čerstvo nadobudnuté know-how, ktoré je účinným nástrojom pre všetkých. A aby sme nezabudli, vždy držíme slovo nielen v agentúre, ale aj vo vzťahu s klientmi. 

Teapot vám uvarí efektívnu PPC kampaň na mieru. Ozvite sa nám napríklad prostredníctvom tohto emailu. Tešíme sa na vašu správu! 🙂