Teapot robí SEO, Bratislava ide hore

Ušetrite si čas. Nečítajte nasledujúce riadky, pokiaľ nepotrebujete posunúť vašu webovú stránku na vyššie priečky vo vyhľadávačoch. Ak vás však téma optimalizácie webových stránok v lokalite Bratislava a individuálny prístup k SEO zaujala, štyri minúty venované nasledujúcim riadkom budú skvelou investíciou.

seo bratislava

Sme SEO agentúra, Bratislava je naše pôsobisko

Pozrite sa, ako z bratislavského Ružinova robíme SEO pre firmy z Bratislavy:

Bratislava SEO – optimalizácia pre hlavné mesto a okolitý región

Lokálpatriotizmus bokom, kvalita služieb optimalizácie webových stránok vlastne nie je závislá od lokality, kde s nimi čarujeme. Úspech SEO spočíva v iných faktoroch.

Kvalitného SEO konzultanta preto nehľadajte na základe miesta pôsobenia, všímajte si jeho referencie. Veľkosť firiem alebo značiek, pre ktoré pracoval, je pritom druhoradá. Všetko podstatné o SEO špecialistovi vám prezradia výsledky, ktoré dosiahol.

Pozrite si v tejto prípadovej štúdii, aké výsledky sme dosiahli pre jedného z našich klientov. A bude vám jasné, prečo sme si vyššie dovolili hovoriť o „čarovaní“.

Sme známa SEO firma. Bratislava Teapot už dobre pozná

Samozrejme, SEO služby ponúkame okrem Bratislavy aj v Košiciach, Banskej Bystrici a ďalších mestách na Slovensku. Kvalitné služby vám poskytneme aj v prípade, že vaša spoločnosť má centrálu v Hornej Maríkovej či Šajdíkových Humenciach. Komunikáciu s mimobratislavskými klientmi vzhľadom k časovej efektivite udržiavame prostredníctvom videokonferencií, emailami alebo telefonicky.

Teapot Loves SEO 

V agentúre Teapot sme špecialisti, SEO je našou šálkou čaju. Veríme, že vo forme jasne merateľných dosiahnutých výsledkov ulahodí aj vám. 

Sme skúseným SEO konzultantom a špecialistom s jasným cieľom: zabezpečiť posun v organickom (t. j. neplatenom) vyhľadávaní smerom k úspešnému biznisu klienta prostredníctvom predných pozícií vo vyhľadávači Google ale aj Seznam. Zákazníkom navyše poskytujeme presne popísané výstupy našej práce. Vďaka tomu vedia, čo za svoje peniaze získajú. Intuícia je pekná vec, no my sa opierame o štrukturované a analytické dáta. Presne táto vlastnosť nás odlišuje od väčšiny SEO špecialistov a konzultantov. Naším receptom na úspech je SEO a obsahová stratégia.

Účinné SEO služby – Bratislava je len začiatok

Pomôcť vášmu biznisu dokážeme prostredníctvom dvojakého typu služieb. Na jednu stranu vieme výzvy uchopiť technicky. Všetko si rozanalyzujeme, odfaktorujeme a nahodíme do tabuliek, na základe dát vytvoríme stratégiu, implementujeme a priebežne vyhodnocujeme a klientovi reportujeme. To je, povedzme, tá vedeckejšia časť našej práce. Reklama je však aj umením.

Pomáhame vytvárať so značkou vzťah, sprostredkujeme pozitívne emócie. Reklama nemusí vždy kričať vlastnou snahou predať produkt. Natívne PR články, ktoré navyše optimalizujeme pre vyhľadávače podľa kľúčových slov, vôbec nemusia vyznievať ako reklama. Ako je možné, že fungujú? V umení skĺbiť preferencie Google s tým, čo majú radi vaši zákazníci. 

Nalejme si čistého čaju, cenníky sa u nás v Teapote nenosia. Nie že by sme mali niečo apriórne proti, ale každý jeden klient je pre nás individuálny. Skutočne náš servis prispôsobujeme na mieru. Nič nie je viac, ako na rovinu sa porozprávať o vzájomných potrebách, možnostiach a limitoch.

Čo je SEO? Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávače Search Engine Optimization (SEO) je metóda úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na prvé priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané kľúčové slová, ktoré budú prinášať najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo dosiahnete vďaka SEO

  • Zvýšite návštevnosť z vyhľadávačov. Jednoducho, klient hľadá na Google – a práve vaša stránka je odpoveďou, ktorú nájde. (To sa nedeje len tak. V mori konkurencie uspeje stránka len cez SEO.) 
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zadarmo. Keď máte kvalitný obsah, vyhľadávače vám budú posielať nové návštevy aj v dlhodobom horizonte.
  • Nárast Brand Awareness. Organické návštevy podporujú rast povedomia o vašej značke a stránke. Ochota myslieť a plánovať ďalej do budúcnosti vám prinesie väčšie množstvo priamych návštev. Vtedy sa klienti rovno obrátia na vás, nepotrebujú googliť.

Je SEO zadarmo? 

Za organické návštevy, či už z vyhľadávačov alebo priame, neplatíte nič. Aby ste sa však do takéhoto štádia dostali, bude potrebné vynaložiť na to určité finančné prostriedky. Profesionálna práca na optimalizácii má svoju hodnotu a, prirodzene, aj cenu. Kľúčovým je pochopiť, že SEO je investíciou do budúcnosti. SEO je dlhodobá záležitosť, ktorá sa zvyčajne prejaví najskôr po troch mesiacoch intenzívnej práce, často až po pol roku. 

Ktoré ciele sledujeme v našej práci na optimalizácii 

Zameriavame sa na podstatné faktory, preto si všímame vybrané KPI ukazovatele. Key Performance Indicators (KPI) sú metriky, ktoré hovoria, či sa približujete k stanoveným cieľom. 

Za kľúčové ukazovatele výkonnosti považujeme:

  • nárast organickej návštevnosti;
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov;
  • konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup) a leady (získanie potenciálnych zákazníkov);
  • čo najnižší bounce rate (t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie); 
  • priemer zobrazených stránok na návštevu;
  • stránky s neprimeranou mierou opustenia, ktoré je potrebné optimalizovať;
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Ponúkame kurzy SEO. Bratislava dokáže kúzliť s našou pomocou

Vieme ako robiť kvalitné SEO a za svojimi vedomosťami a schopnosťami si stojíme. Nepotrebujeme však umenie menom SEO zahaľovať rúškom tajomstva. O svoje know-how sa s vami radi podelíme. Sami sa tak môžete naučiť posúvať vašu stránku až do nebeských výšin, na predné miesta internetových vyhľadávačov.

Stačí, ked vyplníte tento krátky formulár a my vám oznámime najbližší voľný termín kurzu.  

Stiahnite si zdarma naše SEO školenie. Bratislava čaká na vaše úspechy!

Pripravili sme pre vás praktickú čarodejnícku knihu príručku, ako robiť kvalitné SEO. Získate ju bezplatne po vyplnení formulára na spodu tejto stránky. 

Si SEO freelancer? Bratislava čaká aj na tvoje služby!

Možno ti článok, ktorý si dočítal až sem, neposkytol nové informácie, lebo optimalizáciu pre vyhľadávače máš v malíčku. Výborne. Dozvedel si sa pravdepodobne, že SEO je pre teba rovnako chutnou šálkou čaju ako pre ľudí v tíme Teapot, a to nie je málo. Ak sa chceš dostať k väčšiemu množstvu zaujímavých klientov, hlbším znalostiam ohľadom SEO a príjemnému kolektívu tebe podobných čarodejníkov, napíš nám na tento email. Heslo: Optimalicus Riddiculus!