Teapot robí SEO, Poprad je vo výšinách

Problém s viditeľnosťou (alebo skôr neviditeľnosťou) webovej stránky rieši nejedna firma. Pokiaľ sa s tým aj vy pasujete už nejaký čas, vaša firma sídli v Poprade a stále ste neprišli na to, čo je s vaším webom v neporiadku, dostali ste sa na to pravé miesto na internete. V tomto článku si povieme viac o tom, ako na optimalizáciu webovej stránky, vďaka ktorej sa posunie zo žalostného 40. miesta na vyššie pozície. Po prečítaní budete mať jasno v tom, prečo je vaša konkurencia ďaleko pred vami a vy nerobíte ani milimetrové kroky. Nasledujúce riadky budú pre vás určite obohacujúce, pokiaľ ste v téme SEO nováčik.

SEO agentúra: Poprad, Teapot ťa dostane hore

SEO služby od Teapotu sú nablízku nielen firmám z Bratislavy.

Poprad SEO – optimalizácia pozdvihne váš biznis

Myslíte si, že vzdialenosť je prekážkou toho, aby ste využili naše služby? Hneď vás vyvedieme z omylu. To, že pracujeme z bratislavského Ružinova nie je vôbec podstatné. Online priestor nepozná hranice, a preto môžeme s radosťou povedať, že služby optimalizácie webových stránok môžu využiť firmy aj z tých najväčších zákutí Slovenska. Na mieste pôsobenia nezáleží a netreba sa ním vôbec zaťažovať. V rámci SEO sledujte iné, dôležitejšie faktory. 

Predtým, než sa rozhodnete pre SEO konzultanta, dôkladne si prezrite jeho referencie a nebojte sa povyzvedať, aké výsledky dosiahol. Profesionál vám nebude nič zatajovať a ukáže vám ich čierne na bielom. Okrem toho tiež „hoďte očkom” na klientov, s ktorými spolupracoval, aby ste mali prehľad v tom, či išlo o menšie alebo väčšie firmy. Toto je však až na druhom mieste.

No a aby sme prešli k tomu, čo vám vie ponúknuť Teapot… Neradi chodíme okolo horúcej kaše, preto môžete mrknúť na prípadovú štúdiu jedného z našich klientov, ktorá vám veľa napovie o tom, čo všetko obnáša SEO práca. Zoberte si do ruky čaj a študujte. 🙂 

Teapot je známa SEO firma. Poprad sa už s nami kamaráti

Už sme povedali, že sme otvorení spoluprácam aj s klientmi z iných miest. V rámci našej práce sa dlhodobo venujeme klientom z Košíc, Prievidze, Žiliny, Martina, no „neodpálkujeme” vás ani v prípade, že sídlite v Soľničke, Závadke, Banke alebo v inej obci s bizarným názvom. Iste vás zaujíma, ako komunikujeme s mimobratislavskými klientmi. Dochádzať za nami veru nemusíte, konzultácie prebiehajú formou videohovorov a taktiež sme v telefonickom alebo mailovom spojení. Nič viac vám netreba, je to efektívne a kvalita našich služieb je rovnaká, ako keby sme sedeli face to face. 

Teapot Loves SEO 

Dáte si s nami chutný čaj v podobe jasne merateľných výsledkov? V Teapote ho milujeme všetci, tak veríme, že bude ulahodí aj vám. 

O čom je teda práca SEO konzultanta a špecialistu? Primárnou úlohou je zabezpečiť, aby sa klientov web dostal na popredné pozície v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov Google alebo Seznam. Vďaka popredným pozíciám sa klienti tešia z lepšej viditeľnosti, čo vedie k lepším konverziám a v konečnom dôsledku k rastu ich biznisu. Klienti, s ktorými spolupracujeme dostanú od nás vždy reporty, v ktorých popisujeme, na čom všetkom sme pracovali.

Zaujímavosťou je, že viacerí SEO špecialisti pri svojej práci vyzdvihujú intuíciu. Tá je určite dôležitá, avšak gro úspešnej optimalizácie tvoria analýzy a štrukturované dáta, podľa ktorých vieme, čo treba vylepšiť a od akých aktivít radšej upustiť. Len intuícia nestačí, ide ruka v ruke s technickým prístupom.  

Špičkové SEO služby – Poprad, poď si pre ne

Poďte s nami nazrieť do sveta SEO hlbšie, iste vás bude zaujímať, z čoho sa skladá naša práca. V prvom rade je to technická časť, ktorá môže niekomu pripadať nudná, keďže v nej sa venujeme analýzam a triedení dát do chlievikov (tabuliek).  Na základe dát vytvoríme stratégiu, ktorú po implementácii vyhodnocujeme a ak je treba, tak ju aj upravujeme, pričom klientovi reportujeme pokroky, aby mal prehľad,na čom je. 

A prichádza viac hravá časť – kreatíva. Pre značku je prioritou to, aby hovorila priamo k ľuďom spôsobom, ktorý vyvoláva emócie. Našou úlohou je tieto emócie sprostredkovať, aby si s ňou potenciálni klienti vytvorili vzťah, bez ktorého by si nezakúpili určitý produkt alebo službu. V rámci kreatívnej časti sa venujeme reklame. Skvelým riešením sú PR natívne články, ktoré nie sú prvoplánovou, ale nenásilnou sofistikovanou reklamou. Hodnotný obsah prináša čitateľom užitočné informácie, takže sa k nemu budú stále vracať. Kľúčom k efektívnej reklame prinášajúcej výsledky je SEO a obsahová stratégia

Ako je to s cenou optimalizácie webových stránok? Keďže v Teapote nikoho neškatuľkujeme, nenájdete u nás cenník. Každý klient je individuálny a potrebuje optimálne riešenie na mieru, takže aj cena sa posudzuje individuálne. O vzájomných potrebách, limitoch, požiadavkách a možnostiach diskutujeme s klientmi na konzultáciách. 

Definícia SEO

Optimalizácia webových stránok pre vyhľadávačeSearch Engine Optimization (SEO) je spôsob úpravy webových stránok tak, aby boli ľahšie vyhľadateľné v organických výsledkoch internetových vyhľadávačov. Cieľom SEO je dostať webové stránky na popredné priečky v organickom (t. j. neplatenom) výsledku vyhľadávania na vybrané relevantné kľúčové slová, ktoré prinesú čo najvyššiu konverziu (úkon, ktorý chceme dosiahnuť u návštevníka).

Čo získate vďaka SEO

  • Vyššiu návštevnosť. SEO sa postará o to, aby potenciálny zákazník pri hľadaní určitej služby alebo produktu natrafil na vás, nie na konkurenciu.
  • Dlhodobý zdroj návštevnosti zadarmo. Vďaka prínosnému obsahu sa budú na váš web ľudia neustále vracať a môžete sa dlhodobo tešiť z nových návštev.  
  • Podpora brand awareness. Organické návštevy podporujú nárast povedomia o vašej firme. Myslenie a plánovanie do budúcnosti sa vypláca, získate nových priamych návštevníkov. Nemusia googliť a strácať čas, okamžite si vyhľadajú práve váš web. 

Koľko sa platí za SEO?

Priame návštevy z vyhľadávačov sú zadarmo. Práve toto láka mnohých klientov, avšak je dôležité povedať, že tomu predchádza vynaloženie kapitálu do profesionálnej optimalizácie. Hodnotná práca má totiž svoju cenu. Ešte by sme radi dodali, že výsledky tejto práce sa obvykle prejavia po troch mesiacoch až polroku intenzívnej optimalizácie a kontroly. Ide o štandardnú dobu, môže sa to zdať ako celá večnosť, no verte, že na konci sa budete usmievať práve vy. 

Čo sledujeme v rámci našej práce na optimalizácii

Zaujímajú nás KPI (Key Performance Indicators) metriky. Tieto ukazovatele nám pomáhajú orientovať sa v tom, či sa približujete k cieľu. 

Toto sú kľúčové ukazovatele výkonnosti:

  • vyššia návštevnosť z organického vyhľadávania,
  • posun v pozíciách sledovaných kľúčových slov,
  • leady (získanie potenciálnych zákazníkov) a konverzie (požadované akcie návštevníkov, napr. nákup),
  • priemer zobrazených stránok na návštevu,
  • bounce rate – čím nižší, tým lepšie (miera okamžitých odchodov t. j. percento návštevníkov, ktorí stránku opustia bez vykonania akejkoľvek inej akcie),
  • stránky s neadekvátnou mierou opustenia, ktoré treba optimalizovať,
  • chyby „crawl errors“, ktoré spôsobujú adresy URL, ktoré vyhľadávací robot nedokáže prechádzať, alebo URL vracajúca chybný stavový kód.

Robíme aj kurzy SEO. Poprad, idete sa vzdelávať? 

Naše know-how si nenechávame len pre seba, preto sme pre zvedavých ľudí ochotných učiť sa pripravili SEO kurz, na ktorom sa s nimi podelíme o naše dlhoročné skúsenosti, vedomosti a odovzdáme im cenné rady. Po absolvovaní kurzu budete mať SEO v malíčku. Zaujíma vás to? Vyplňte tento krátky formulár a my vás budeme kontaktovať s najbližším možným termínom kurzu.

 

Získajte si zadarmo naše SEO školenie. Poprad, poď si prehĺbiť vedomosti

V tejto praktickej príručke sa dozviete, ako na kvalitné SEO. Je zadarmo, získate ju po vyplnení formulára, ktorý sa nachádza na konci tohto článku.   

Túžiš byť SEO freelancer? Poprad má potenciál

Patríš medzi tých, ktorí už vedia vo vodách SEO plávať? Skvelé, určite by si rád prehĺbil svoje vedomosti, zlepšil skills, získal zaujímavé spolupráce a bol súčasťou kolektívu plného príjemných ľudí, ktorí ťa podporia v tvojom raste. Poď spolupracovať s Teapotom! Ak ťa to láka, nehanbi sa a napíš nám na tento e-mail. Posnažíme sa ozvať sa ti v čo najkratšom čase. Tešíme sa na tvoju správu!