Jöjjön el hozzánk egy csésze teára

Marketingre van szüksége, hogy egyszerűen pénzt keressen, vagy alkalmazottakat vonzzon? Ezért vagyunk itt. Nincs szükség színlelésre, nem kell valakinek a kedvében járni – Ön bizalmat szavaz nekünk, mi pedig pénzt keresünk Önnek.

REFERENCIÁK

Néhány ügyfelünk

Nem fele-fele arányban végezzük a munkánkat. Nem számít, hogy magával ragadó grafikáról vagy rendkívül hatékony marketingkampányról van szó, mi itt vagyunk Önnek.

Camfil-teapot
logo-share-3
dior
headandshoulders
Tripsy-teapot
auto-impex
logo_premac_farebne_9689c8894f945bce@2x
Amazon-teapot
brain
leukoplast
clients9-gray
KvetyVictor-teapot
Mit csinálunk

Szolgáltatásaink

Marketing és stratégia. Két szorosan összefüggő terület, melyek meghatározzák széles tevékenységi körünket.

01.

Employer Branding

Stabil és minőségi alkalmazottakat találni nem könnyű.
Tudunk valamit erről, hiszen olyan ügyfeleknek segítünk, akik ezrével dolgoztatnak.

Ha problémái vannak az alkalmazottak megtalálásával, és szeretne hosszútávon az imázsa javításán dolgozni, akkor mi az Ön rendelkezésére állunk.

02.

Weboldalak készítése

A weboldalakat nem osztjuk fel szépre és funkcionálisra. Shoptet, WordPress, Open Cart vagy Magenta. Mindegyikkel van tapasztalatunk.

A weboldal elkészítésekor aktívan együttműködnek az account managerrel az UX tervezők, programozók és SEO specialisták.

03.

Stratégia és automatizálás

Egy tökéletes raktár funkcionális e-shop nélkül értelmetlen. Hasonlóképpen, egy szép e-shop soha nem fog eladni logisztika nélkül.

Ha végre meg akarja érteni, hogy ezek a cégek, mint az Amazon, az Alza vagy a Dr. Max miért működnek jól, vegye fel velünk a kapcsolatot, és együtt építünk valamit, amivel pénzt kereshet.

04.

Közösségi hálózatok

A közösségi hálózatok nemcsak a szép fotókról szólnak! Kiváló minőségű márka- vagy termék identitást építünk, és a történetmesélésre összpontosítunk.

Átfogóan kezeljük a Facebookot, az Instagramot, a LinkedIn-t és a Tik-Tok-ot. Különböző nyelveken tudjuk kezelni fiókját, és nem félünk semmilyen kihívástól.

05.

SEO - Optimalizálás webes keresőmotorokhoz

Ha ügyfelei nem találják webhelyét, akkor nem tudhatják, hogy szükségük van-e az Ön termékére vagy szolgáltatására.

A webes keresőmotorok minőségi optimalizálása segít Önnek feljutni a Google csúcsára. A kulcsszó: az elemzés és a tartalommarketing segít az értékes eredmények elérésében.

06.

PPC hirdetés

Google Ads kampányokat futtat? Menő! De teljes mértékben használja is őket? Egy olyan időszakban, amikor a Google és a Facebook teljes mértékben kihasználja a mesterséges intelligenciát, ideje kitűnni a versenytársak közül. Nem elég bekapcsolni egy automatikus kampányt, hisz mások is ezt teszik.

A sikeres cégek az automatikus hirdetést szegmentálással, befolyásoló marketinggel, kreatív hirdetésekkel és videótartalom-készítéssel kombinálják. Ha tudni szeretné hogyan, itt vagyunk Önnek.

07.

Hirdetéskampányok készítése

Mindent irányítani akarunk.

Megtervezünk, bemutatunk, létrehozunk és megvalósítunk egy átfogó kampányt, amely azt nyújtja, amit elvár. Nem mindegy, hogy a márkaismertség terjesztéséről vagy a rendelések számának növeléséről van szó.

Ön egy kisebb cég, és attól tart, hogy a költségvetése nem lesz elegendő? Próbálja meg felvenni velünk a kapcsolatot, és közösen megtaláljuk a megoldást.

SZAKEMBEREK

A munkánk a ♥ ügyünk

Számítógépprogramozó. Számlavezető. Grafika. Szövegíró. SEO specialista és stratéga.

Mindannyiunkat összeköt a munkánk iránti szeretet. Tehát ne habozzon, és vegye fel a kapcsolatot velünk.